Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 11:52

Έφτασε στη Σαντορίνη ο Πρωθυπουργός (το πρόγραμμα επισκέψεων του )

Στη Σαντορίνη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή το προσεχές άνοιγμα του τουρισμού που θα εξαγγείλει ο ίδιος από το ειδυλλιακό νησί των Κυκλάδων.

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τους ακολούθους του υποδέχτηκαν ο Περιφερειάρχης Κυκλάδων κ. Χατζημάρκος, ο Έπαρχος κ. Δαρζέντας, ο Δήμαρχος κ. Σιγάλας και πολλοί άλλοι φορείς.

Για ευνόητους λόγους το πρόγραμμα δεν έχει ανακοινωθεί, ωστόσο θα γίνει επίσκεψη στον Αρχαιολογικό Χώρο του Ακρωτηρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, μια σύντομη βόλτα στα Φηρά, κτλπ.

Στη συνέχεια ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στο Συνεδριακό Κέντρο Π.Μ. Νομικός όπου θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με τους φορείς του νησιού και θα συζητηθούν αρκετά προβλήματα.

Το απόγευμα του Σαββάτου θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στην Ένωση Συνεταιρισμών Θηραϊκών Προϊόντων, ενώ στη συνέχεια θα παραχωρήσει στους ξένους ανταποκριτές συνέντευξη τύπου για τον ελληνικό Τουρισμό.

Μαζί με τον Πρωθυπουργό βρίσκονται στη Σαντορίνη και Υπουργοί της Κυβέρνησης. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Υπουργός Εργασίας κ. Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών κ. Θεόδωρος Λιβάνιος, ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας και ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκης Βορίδης

Από βουλευτές μαζί του ήταν η κα. Κατερίνα Μονογυιού.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares