Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 00:03

Νεκρός σε ατύχημα με ελικόπτερο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας / πολιτικός

Νεκρός είναι, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο, ο δισεκατομμυριούχος και πολιτικός Ολιβιέ Ντασό, ο οποίος επέβαινε σε ελικόπτερο που συνετρίβη.

Επικαλούμενο κοινοβουλευτικές πηγές και πηγές της έρευνας που διενεργείται, το AFP ανέφερε πως το δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του τόσο ο 69χρονος Ντασό, όσο και ο πιλότος του ελικοπτέρου.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας το ιδιωτικό ελικόπτερο συνετρίβη το απόγευμα της Κυριακής στη Νορμανδία, όπου ήταν η εξοχική κατοικία του Ντασό.

olivier dassault

Πριν από λίγο ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν έγραψε στο Twitter πως ο ξαφνικός θάνατός του Ντασό είναι μεγάλη απώλεια. «Ηγέτης της βιομηχανίας, βουλευτής, τοπικός αιρετός, διοικητής εφέδρων στην πολεμική αεροπορία: σε όλη τη διάρκεια της διάρκεια της ζωής του δεν σταμάτησε ποτέ να υπηρετεί τη χώρα μας, να αξιοποιεί τα πλεονεκτήματα. Ο ξαφνικός θάνατός του είναι μεγάλη απώλεια. Οι σκέψεις είναι στην οικογένειά του και στους οικείους του», έγραψε ο αρχηγός του γαλλικού κράτους.

Ο Ολιβιέ Ντασό ήταν γιος του Σερζ Ντασό, ιδιοκτήτη του Ομίλου Dassault που κατασκευάζει πολεμικά αεροσκάφη και έφυγε από τη ζωή πριν από τρία χρόνια.

Πηγή: kathimerini.gr

Κατηγορία ΚΟΣΜΟΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares