Τρίτη, 10 Αυγούστου 2021 10:35

Το τελευταίο αντίο σε έναν άνθρωπο της προσφοράς και πολύτιμο συνεργάτη τον Βασίλη Φιλώρα [vid]

Μέσα σε κλίμα θλίψης σήμερα αποχαιρετούμε έναν νέο άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας τόσο άδικα και απρόσμενα, τον Βασίλη Φιλώρα, έναν δικό μας άνθρωπο.

Ήταν μόλις 38 ετών και πατέρας δύο παιδιών. Κατοικούσε στον Άγιο Στέφανο και μόλις είδε τις φλόγες αποφάσισε ως εθελοντής πυροσβέστης που ήταν μαζί με φίλους να σπεύσει για βοήθεια.

Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία ένα βαρύ καλώδιο αποκολλήθηκε από κολόνα της ΔΕΗ και τον χτύπησε στο πρόσωπο και τον θώρακα. Άμεσα διακομίστηκε στο ΚΑΤ χωρίς τις αισθήσεις του, ωστόσο ήταν ήδη αργά. Ο Βασίλης Φιλώρας είχε χάσει τη ζωή του στη φωτιά της Αττικής.

Για εμάς στο sportcyclades.gr και ειδικά για τον χειριστή drone Νίκο Σταυρίτη υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης που στήριζε όλη αυτή την προσπάθεια με τις τεράστιες γνώσεις που είχε πάνω στο αντικείμενο. Είμαστε όλοι συντετριμμένοι. 

Η απώλεια του 38χρονου έχει προκαλέσει κύμα συμπαράστασης στα social media, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρανος συμπαράστασης προς την οικογένειά του.

Τα στοιχεία για όσους μπορούν να συνεισφέρουν στην οικογένεια του άτυχου 38χρονου:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΕΛΛΗ ΚΑΜΠΑΚΟΥ

ΙΒΑΝ: GR66017185800068581238785503

Ο Βασίλης Φιλώρας ήταν τεχνικός στο χώρο των drones και εξειδικευμένος χειριστής. Έφτιαχνε drones για τον ελληνικό στρατό, την ΕΡΤ και την Πολιτική Προστασία. Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 10 Αυγούστου στις 14:30 στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στα Άνω Λιόσια.
poster

Η ομάδα των Up Stories, γνωστή για τα βίντεο με drone, αποχαιρετά τον φίλο και συνεργάτη της με ένα μοναδικό βίντεο, γράφοντας: «Καλό ταξίδι φιλαράκι εκεί ψηλά. Το χαμόγελο σου και η καλοσύνη σου θα μας λείπουν για πάντα».

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares