Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2020 16:59

Γεωργιάδης σε Ευαγγελάτο: Δείχνε μου μαγαζιά που παρανομούν και εγώ θα τα κλείνω [vid]

Απίστευτο σκηνικό με τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος ευχαρίστησε το Mega και τον Νίκο Ευαγγελάτο που «κλείνετε κάθε μέρα από ένα κατάστημα».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε παρέμβαση στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου στο Mega, ευχαριστώντας μεταξύ άλλων την εκπομπή και τον ίδιο τον δημοσιογράφο που «κλείνει κάθε μέρα και από ένα κατάστημα», λόγω του ότι δείχνουν εικόνες με παραβίαση των μέτρων για το click away.

«Παίζετε έναν κρίσιμο ρόλο στον ελεγκτικό μηχανισμό και το καλωσορίζω. Με ενημέρωσαν ότι παίζατε εικόνες με κάποια καταστήματα που δεν τηρούσαν τους κανόνες του click away. Έχω δώσει ήδη εντολή τα καταστήματα που φαίνονται στην κάμερα θα κλείσουν, θα επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο και δεν πρόκειται να ανεχθούμε τίποτα παρόμοιο. Το ίδιο έγινε και σήμερα στην Ερμού, με τα καταστήματα που δείξατε χθες. Όσα περισσότερα καταστήματα δείχνετε και συμπληρώνετε την ελεγκτική δράση του κράτους, θα κλείνουν την επόμενη μέρα. Θα κλείνετε μόνος σας κάθε μέρα και ένα κατάστημα και το πρόστιμο θα το χρεώνω στον κ. Ευαγγελάτο και μπράβο που το κάνετε! Κάθε μέρα που το κάνετε, εμείς θα κλείνουμε κατευθείαν τα μαγαζιά», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Πηγή: sportime.gr

Κατηγορία ΕΛΛΑΔΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares