Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 17:46

Πρώτη για τον Πανιώνιο Σαντορίνης

Πρώτη συνάντηση για τον ενωμένο Σύλλογο του Πανιώνιου Σαντορίνης μετά την συνένωση Πανιώνιου – Άτλαντα, με τα τμήματα του Μπάσκετ και του Τάεκ βοντό πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Όπου έγινε η παρουσίαση της νέας ομάδας και των προπονητών της από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Βλαβιανό Βαλάντη και το Δ.Σ. του Συλλόγου όπου ευχήθηκαν καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία και με αρκετούς υψηλούς στόχους στο Κυκλαδίτικο Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης αλλά και στις αγωνιστικές υποχρεώσεις ανά την Ελλάδα του τμήματος του Τάεκ Βοντο.

Αρκετά δυνατός σε όλα τα επίπεδα (Παιδικό – Κορασίδων – Εφήβων – Αντρικό) μετά την συνένωση Πανιώνιου – Άτλαντα θα εμφανιστεί ομάδα της Σαντορίνης όπως τόνισε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου και σαν μια “γροθιά” όπως χαρακτηριστικά τόνισε η ομάδα θα πρωταγωνιστήσει στο φετινό Πρωτάθλημα με μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα του Αντρικού.

Οι προπονητές που παρουσιάστηκαν από τον Πανιώνιο Σαντορίνης με πρώτο όνομα αυτό του Πρώην Προέδρου και Πρώην Προπονητή του Άτλαντα κ. Κώστα Αξιώτη που θα αναλάβει το δύσκολο έργο του Αντρικού να το οδηγήσει προς την κατάκτηση του φετινού Πρωταθλήματος αλλά και το τμήμα του Παιδικού. Δεύτερο όνομα προπονητή που θα αναλάβει το τμήμα των Έφηβων είναι του κ. Στράτου Παπαδόπουλου με μεγάλη εμπειρία σαν παίκτης σε ομάδες της Εθνικής Κατηγορίας. Τέλος της Ακαδημίες του Συλλόγου και της Κορασίδες/Γυναίκες θα αναλάβει προπονητής ο κ. Μηνάς Πρέκας Γυμναστής ΤΕΦΑ.

Ο κ. Κώστας Αξιώτης στις δηλώσεις του ευχαρίστησε τον Πανιώνιο και τον Πρόεδρο του για την συναίνεση να ενωθούν τα δύο μοναδικά αθλητικά σωματεία του νησιού μας που εκπροσωπούσαν τον Θηραϊκό Μπάσκετ με απώτερο στόχο μιας μόνο δυνατής ομάδας που θα έχει υψηλούς στόχους και γιατί όχι την άνοδο της ομάδος στην Γ’ Εθνική Κατηγορία και στην ανάδειξη του Κυκλαδίτικου Μπάσκετ.

Επίσης στην συνέχεια της ομιλίας του ο κ. Κώστας Αξιώτης αποκάλυψε το σχέδιο προετοιμασίας της ομάδος παιδικό και αντρικό μαζί, με διπλές προπονήσεις, το πρωί στο χόρτο με τρέξιμο στο Δ.Γ. Καμαρίου και το βράδυ προπονήσεις τακτικής στο παρκέ στο Κλειστό Γυμναστήριο του ΔΑΠΠΟΣ.

Τέλος έγινε και η παρουσία της προπονήτριας του Τάεκβοντο κ. Μαρίας Τσουκνίδου όπου ο Πρόεδρος του Συλλόγου της ευχήθηκε να έχει μια επιτυχημένη χρονιά με περισσότερα μετάλλια και διακρίσεις που θα φέρουν ακόμα ποιο ψηλά το Αθλητικό Σύλλογο του Πανιώνιου Σαντορίνης.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στο νέο ξεκίνημα του Πανιώνιου Σαντορίνης, να πετύχει όλους τους υψηλούς στόχους του που έχει βάλει και πιστεύουμε ότι μετά την άνοδο του ΑΟ Θήρας Γυναικών στην Α2 Εθνική κατηγορία να δούμε και μια ομάδα του Μπάσκετ αυτή των ανδρών στην Γ ‘ Εθνική κατηγορία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2023 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares