Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013 21:30

Θετικά συμπεράσματα, φοβερές εμπειρίες για τον ΑΟ Πάρου

Με τις αποσκευές γεμάτες με εμπειρίες και χρήσιμα συμπεράσματα, επέστρεψε το παιδικό τμήμα μπάσκετ του ΑΟΠ από την Αθήνα, μετά από τα δύο φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο 22 & 23 Δεκεμβρίου.

Παρά τις δύο ήττες από τις ομάδες του Πανελληνίου και του Πανιωνίου, ο απολογισμός του ταξιδιού στην Αθήνα μπορεί να κριθεί μονάχα θετικός.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι, ο ΑΟΠ ηττήθηκε με 43-20 από τους παίδες του Πανελληνίου στο κλειστό της Κυψέλης. Το παιχνίδι ξεκίνησε άσχημα για την ομάδα της Πάρου, καθώς ο Πανελλήνιος πήρε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα μια διαφορά της τάξεως των 20 πόντων, βασισμένος στο πολύ γρήγορο παιχνίδι του, αλλά επίσης και στο άγχος και την ταλαιπωρία από το πολύωρο ταξίδι των παίδων της παριανής ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΟΠ βελτίωσε κατακόρυφα την απόδοσή του, κυρίως στον αμυντικό τομέα, και κατάφερε σ’ αυτό το χρονικό διάστημα να κοιτάξει στα μάτια τους γηπεδούχους, σαν ίσος προς ίσο. Να σημειωθεί ότι ο Πανελλήνιος αγωνίστηκε με τη βασική του ομάδα, η οποία διαπρέπει στο πρωτάθλημα της Ε.Σ.Κ.Α.

Το παιχνίδι της επόμενης μέρας στο κλειστό της Νέας Σμύρνης με αντίπαλο τους παίδες του Πανιωνίου, ο οποίος αγωνίστηκε κυρίως με παίκτες γεννηθέντες το 1998 (ενώ ο ΑΟΠ διαθέτει παίκτες γεννηθέντες το 1997 και 1998), εξελίχθηκε σε μια μεγάλη μάχη με πολλές ανατροπές, που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά. Το τελικό σκορ (36-35) αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα του παιχνιδιού, στο οποίο οι παίδες του ΑΟΠ, ξεπερνώντας το άγχος και την κούραση, κατάφεραν με πολύ καλή αμυντική λειτουργία καθ’όλη τη διάρκεια του αγώνα να αποσπάσουν τα εγκωμιαστικά σχόλια όλων όσων παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Συνολικά το τεχνικό team του ΑΟΠ έβγαλε πολύτιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες και τις αδυναμίες της ομάδας, ενώ τα παιδιά αποκόμισαν μοναδικές εμπειρίες σε όλα τα επίπεδα, ευελπιστώντας πως όλα αυτά θα αξιοποιηθούν στα κρίσιμα παιχνίδια ενόψει του final four του πρωταθλήματος των Κυκλάδων.

Οι παίκτες, οι προπονητές και οι παράγοντες του ΑΟΠ θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για τη φιλοξενία τις ομάδες του Πανελληνίου και ιδιαίτερα του Πανιωνίου και ελπίζουμε πως θα μπορέσουμε να την ανταποδώσουμε όταν πραγματοποιηθεί το όνειρο της δημιουργίας ενός κλειστού γυμναστηρίου στο νησί μας.

Για την ιστορία, αναφέρουμε την αποστολή του ΑΟΠ στην Αθήνα:

Παίκτες: Δημήτρης Παπαχατζής, Μιχάλης Χερουβείμ, Νίκος Σιφναίος, Κωνσταντίνος Μπιζάς, Αρίων Δούζας, Νίκος Σκιαδάς, Αργύρης Δεκαβάλλας, Παναγιώτης Καλόγηρος, Βασίλης Καπετανέας.

Προπονητές: Θοδωρής Καζακίδης, Βασίλης Σιάτης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares