Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 08:40

Με αποσκευές γεμάτες NBA...

mavros-ny

Γεμάτες από εικόνες και παραστάσεις από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ επέστρεψε τις "αποσκευές" του ο προπονητής του Α.Ο. Ερμούπολης Ανδρέας Μαύρος.


Η αποστολή του ΣΕΠΚ για το 2012 που απαρτιζόταν από τους Μαύρο Ανδρέα, Νικολαίδη Σωτήρη, Μολυβδά Θανάση, Νίκου Χρήστο, Καμπερίδη Σάββα, τον επικεφαλής Ροδόπουλο Θεόδωρο και


τον  ομοσπονδιακό προπονητή και μέλους του Δ.Σ. του ΣΕΠΚ Ζούρο Ηλία είχε την ευκαιρία για ορισμένες ημέρες να μπορέσει να παραστεί σε προπονήσεις κολεγιακών ομάδων καθώς και ομάδων του ΝΒΑ.


Η αποστολή του ΣΕΠΚ φιλοξενήθηκε για 6 ημέρες από τους DETROIT PISTONS και παρακολούθησε τον φιλικό αγώνα DEDROIT PISTONS VS TORONTO RAPTORS.


 

Οι προπονητές συνέχισαν την περιήγηση τους μεταφερόμενοι στο CHICAGO για έξι ημέρες όπου το πρόγραμμα άρχισε με μεγάλο 3ήμερο Σεμινάριο Προπονητών της NIKE, με 13 επιλεγμένους από την 


εταιρία ομιλητές .


 Στην συνέχεια είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Πανεπιστήμιο NORTHWESTEN (με την περίφημη backdoor offense), το DePaul, ενώ φιλοξενήθηκαν από τους CHICAGO BULLS.


 Μάλιστα ο Ass. Coach, Ron Adams, πραγματοποίησε μία δίωρη ομιλία στους προπονητές, διανθισμένη με ανάλογο video και ανάλυση του προγράμματος των BULLS.


Η αποστολή είχε ακόμη την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα CHICAGO - MILWAUKEE.


 Ακολούθως η αποστολή μετακινήθηκε για τέσσερις ημέρες στο Milwaukee όπου οι προπονητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν προπονήσεις του Πανεπιστημίου Marquette και των Milwaukee Bucks,

 

ενώ παράλληλα είδαν τον αγώνα MILWAUKEE - WASHINGTON.


Οι προπονητές στο ταξίδι 16 ημερών είχαν την ευκαιρία όπως πάντα να αποκτήσουν ιδιαίτερες εμπειρίες που θα τους φανούν ιδαίτειρα χρήσιμες στο μέλλον.


 Για την ιστορία θα πρέπει να τονισθεί ότι τα μέλη της αποστολής - όπως και αυτής του 2010 - πλήρωσαν όλα τα έξοδα τους.

 

 

 

 

 

Πηγή : http://www.sepk.gr/portal2/

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares