Τρίτη, 06 Ιουνίου 2023 18:19

Συμφώνησε με Αλέξη Καρατζά ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Στο πρόσωπο του Αλέξη Καρατζά βρήκε ο Πανναξιακός ΑΟΚ τον προπονητή που θα κάθεται στην άκρη του πάγκου του για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Οι προσπάθειες των διοικούντων τον σύλλογο της Νάξου να φέρουν στο νησί της Αριάδνης έναν τεχνικό με ποιο μεγάλη εμπειρία  όπως είχε προαναγγείλει το “SportCyclades” φαίνεται πως έπιασαν τόπο και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι δύο πλευρές συμφώνησαν πριν από λίγη ώρα κι έτσι ο Καρατζάς θα είναι ο τιμονιέρης των “κυανοκίτρινων” τη νέα σεζόν!

Βέβαια, για να αποσπάσουν το «ναι» από τον Αθηναίο προπονητή έπρεπε να περάσουν σχεδόν 3,5 εβδομάδες. Πανναξιακός και Καρατζάς ήταν διαρκώς σε επαφές με τον τελευταίο μάλιστα να ταξιδεύει το προηγούμενο διάστημα αυθημερόν στη Νάξο, προκειμένου να συζητήσει επί τόπου με την διοίκηση του συλλόγου. 

Αφού αντάλλαξαν τις απόψεις τους, ο Καρατζάς δεσμεύτηκε να απαντήσει στην πρόταση που του έγινε την Τρίτη 6/6, όπως κι έγινε. Έτσι μετά το αίσιο τέλος με το θέμα προπονητή για τον Πανναξιακό η ομάδα θα ξεκινήσει το κτίσιμό της με την ευχή όλων να παρουσιάσει το ίδιο ανταγωνιστικό πρόσωπο που έδειξε και την προηγούμενη σεζόν και κατάφερε να παραμείνει στην κατηγορία.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares