Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 16:15

Πιο μεγάλη εμπειρία στον πάγκο του θέλει να βάλει ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Η σεζόν ολοκληρώθηκε για τον Πανναξιακό ΑΟΚ με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης παρέμεινε στην Γ’ εθνική και την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τους διοικούντες τον σύλλογο να θέλουν να κτίσουν μία ομάδα που να πρωταγωνιστήσει στην τέταρτη τη τάξει εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών.

Πρώτο μέλημά τους είναι η αναζήτηση ενός προπονητή. Μπορεί ο Τάσος Βάβουλας (φωτό) να ήταν εκείνος που κάθονταν στην άκρη του πάγκου των “κυανοκίτρινων”, ωστόσο παρά την όποια εκτίμηση τρέφουν προς το πρόσωπό του και στο έργο του, στον Πανναξιακό θέλουν για τη νέα χρονιά να βάλουν πιο μεγάλη εμπειρία στον πάγκο.

proponitis pannaxiakos AOK (2)

Για τον λόγο αυτό έχουν θέσει τον πήχη ψηλά και κοιτάζουν να πραγματοποιήσουν την καλύτερη δυνατή επιλογή, αν φυσικά τα καταφέρουν... Ήδη οι πρώτες κουβέντες με υποψήφιους μνηστήρες που έχουν καθίσει στον πάγκο ομάδων που συμμετείχαν στην Elite League και Β’ εθνική έχουν γίνει.

Τη δεδομένη στιγμή αν και οι διαθέσιμες επιλογές είναι αρκετές, αφού ακόμη είναι σχετικά νωρίς, οι ιθύνοντες του Πανναξιακού θα εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα θέλοντας να διατηρήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares