Κυριακή, 21 Μαΐου 2023 23:43

ΑΕ Σαντορίνης: «Κατακτώντας την 2η θέση, κατακτήσαμε την δικιά μας κορυφή»

Η ΑΕ Σαντορίνης, μετά την ήττα στον τελικό στο Final-4 Ανδρών από τον Άρη Σύρου, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες, τους προπονητές και τη διοίκηση της ομάδας για τη φετινή πορεία.

Αναλυτικά:

Στο τοπικό πρωτάθλημα Dappos League & σε τρία τμήματα φέτος μέχρι στιγμής ( παιδικό , Γυναικείο , Ανδρικό ) στα αντίστοιχα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων έχουμε κάθε λόγο να αισθανόμαστε ότι κατακτώντας την 2η θέση , κατακτήσαμε την δικιά μας κορυφή.

Το Ανδρικό τμήμα του Συλλόγου όπου απαρτίζεται κυρίως από τους Έφηβους, μας εξέπληξε ευχάριστα φθάνοντας μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος, κατακτώντας επάξια την 2η θέση στις Κυκλάδες.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες , όπου με την παρουσία τους , λάμπρυναν την γιορτή του Μπασκετ στο κλειστό Γυμναστήριο του Δαππος στο νησί της Σαντορίνης .
Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης είναι μια οικογένεια, όπου παίκτες, προπονητές και Διοίκηση προσπαθούν πάντα να δουλεύουν σε ένα σταθερό πλάνο με οδηγό τις αξίες και τα ιδανικά μας/

Πολλά συγχαρητήρια στο προπονητικό team, Θοδωρή Μάμμο & Αξιώτη Κωνσταντίνο.

Ακούραστε στρατιώτη Δημήτρη Κατηκαρίδη, ήρεμη Δύναμη Γιώργο Δεββέ, αιώνιε έφηβε Παναγιώτη Μιχαλέλλη , Λευτέρη,Δημήτρη,Αλέξανδρε,Γιώργο, Χαράλαμπε,Ηλία,Ντραγο,Δημήτρη,Λευτερη,Φώτη,Θοδωρή, Παναγιώτη σας ευχαριστούμε!

Ευχαριστούμε όλο το φίλαθλο κόσμο που παρευρέθηκε στις εξέδρες του Δαππος και χειροκρότησε όλες τις προσπάθειες , όλων των αθλητών.
Άξιοι δευτεραθλητές, το κάθε ταξίδι..περιλαμβάνει χαρές & λύπες ..που θα μας ενώνουν για μια ζωή!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares