Τρίτη, 02 Μαΐου 2023 18:45

ΔΑΠΠΟΣ: Πήρε χρώμα το γήπεδο μπάσκετ στο Καμάρι

Συνεχίστηκε σήμερα το πρωί στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στο Καμάρι για δεύτερη μέρα η «Εβδομάδα Γης» την οποία συνδιοργανώνουν ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ με την Greek Eco Project.

Τα παιδιά του Νηπιαγωγείου και της Δ’ – Ε’ & Στ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου του Καμαρίου, αφού πρώτα ενημερώθηκαν για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος, πήραν τα πινέλα, τις μπογιές και τις κιμωλίες και έδωσαν την πιο χρωματιστή νότα τους στο γήπεδο μπάσκετ.

με ανακοίνωση του ο ΔΑΠΠΟΣ ευχαριστεί τους μαθητές, τους δασκάλους και τις διευθύνσεις των σχολικών μονάδων για την άψογη συνεργασία και την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμά του, βοηθώντας ενεργά να εμφυσήσουμε στα παιδιά τον σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον.

Η «Εβδομάδα Γης» αύριο μεταφέρεται στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής, όπου μαζί με τους μαθητές του Γυμνασίου Φηρών και της Δ’ τάξης του Δημοτικού σχολείου Πύργου θα δημιουργήσουν πολλές και διαφορετικές κατασκευές από παλιά λάστιχα αυτοκινήτων.

“Ας βοηθήσουμε όλοι να γίνει ο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ ο πιο γερός κρίκος της Σαντορίνης στην αλυσίδα της προστασίας του περιβάλλοντος”

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares