Σάββατο, 25 Μαρτίου 2023 16:41

Γιώργος Ονάσογλου: Αυτή είναι η αλήθεια για τη μη συμμετοχή του ΑΠΑΣ στο F4 εφήβων

Ο ΑΠΑΣ Νάξου δεν κατάφερε να φτάσει στo νησί της Μυκόνου προκειμένου να συμμετάσχει στο final 4 εφήβων, πράγμα που δημιούργησε ερωτηματικά.

Με ανακοίνωση του ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, Γιώργος Ονάσογλου διευκρινίζει τι ακριβώς έγινε.

Αναλυτικά:

Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για την ενημέρωση των νεαρών αθλητών που δεν κατάφεραν να αγωνιστούν, των γονέων τους, αλλά και άλλων που κρίνουν χωρίς αυτά, παραθέτω τα εξής δεδομένα:
α) η ΕΣΚ Κυκλάδων έκανε αίτημα στη Seajet για καθυστέρηση του δρομολογίου της Παρασκευής καθώς η άφιξη του Blue Star στην Πάρο είναι στο πρόγραμμα 10:20, ενώ η αναχώρηση του Super Jet 10:25. H εταιρεία απάντησε αρνητικά καθώς η Πάρος είναι το εναρκτήριο λιμάνι του ταξιδιού και αντιπρότεινε τη ΔΩΡΕΑΝ μετάβαση της ομάδας της Νάξου την προηγούμενη μέρα Πέμπτη 16:15 απευθείας από Νάξο.
β) Οι διοργανωτές του F4, ΑΟ Μυκόνου, διαθέτουν μετά την εξέλιξη αυτή, μια επιπλέον διανυκτέρευση στην ομάδα της Νάξου (Πέμπτη βράδυ), διατροφή και προπόνηση στο κλειστό γήπεδο της Μυκόνου για την Πέμπτη.
γ) Την Παρασκευή το πρωί, υπάρχει επιπλέον δρομολόγιο του "Κυρίαρχου", το οποίο φτάνει στο Πίσω Λιβάδι της Πάρου γύρω στις 9:30, οπότε υπάρχει διαθέσιμος χρόνος για την έγκαιρη μεταφορά στην Παροικιά, όπου το Super Jet αναχωρεί στις 10:25.
δ) Οι νεαροί αθλητές της Γ' Λυκείου δεν ενημερώθηκαν ποτέ για τη δυνατότητα ταξιδιού από Πέμπτη, ώστε να κρίνουν αν είναι εφικτή λόγω φροντιστηρίων κλπ.
ε) Το Γενικό Λύκειο Παροικιάς, πρωταθλητής Κυκλάδων στο μπάσκετ, έχει τη Δευτέρα αγώνα στην Αθήνα για το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα (εκτός δικαιοδοσίας ΕΣΚΚ ή ΕΟΚ οι ορισμοί αυτοί), άρα η πραγματοποίηση του F4 Σάββατο - Κυριακή ήταν ανέφικτη, καθώς η επιστροφή για Πάρο και Νάξο θα έπρεπε να γίνει μέσω Σύρου, αργά το βράδυ της Κυριακής.
στ) Όσο αφορά την ημέρα της Εθνικής Εορτής, η ΕΣΚ Κυκλάδων είχε προγραμματίσει από το Σεπτέμβριο το F4 εφήβων για το ΣΚ 18-19/3. Για να γίνει αυτό θα έπρεπε να κάνει παράκαμψη το Άρτεμις για Μύκονο, καθώς δεν υπήρχε άλλο δρομολόγιο σύνδεσης Πάρου και Νάξου με Μύκονο, θα έπρεπε να μεταβούν μέσω Πειραιά και Ραφήνας,με πιθανότητα να μην προλάβουν την ανταπόκριση και να χρειαστεί έξτρα διανυκτέρευση στην Αθήνα. Η παράκαμψη δεν έγινε δυνατή λόγω κακοκαιρίας, οπότε και τελικά αναβλήθηκε το F4. Να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής Κυκλάδων έπρεπε να δηλωθεί 24/3 στην ΕΟΚ για τη συμμετοχή στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, και πήραμε παράταση μέχρι Δευτέρα 27/3. Οι αγώνες της προκριματικής φάσης ξεκινούν την Παρασκευή 31/3 στη Ρόδο.

Με τα δεδομένα αυτά, κάθε νοήμων άνθρωπος, ακόμα και αυτοί που παρακολουθούν τα αναπτυξιακά πρωταθλήματα από το πληκτρολόγιο και τα social media, γιατί στο γήπεδο δεν τους έχουμε δει, μπορεί να κρίνει για το ποιος ευθύνεται για τη μη μετάβαση των νεαρών αθλητών από τη Νάξο στη Μύκονο.
Λυπάμαι μόνο για το Διονύση, τον Αμελ, το Νίκο, τον Προμηθέα και τα υπόλοιπα μικρότερα παιδιά, που δεν είχαν την ευκαιρία της συμμετοχής στη γιορτή.

Με εκτίμηση,

Γιώργος Ονάσογλου, πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων και μέλος της επιτροπής πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares