Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023 12:15

Χαρά και συγκίνηση από την πρώτη συμμετοχή του Γυμνάσιου Ανάφης στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ Κυκλάδων

Με τη συμμετοχή οκτώ παιδιών και με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση συμμετέχει για πρώτη φορά στο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων αγώνων μπάσκετ της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του νομού Κυκλάδων το σχολείο της Ανάφης.

Οι νεαροί αθλητές του νοτιοανατολικότερου νησιού του νομού αποφάσισαν να κάνουν το βήμα παραπάνω και να τα… βάλουν κόντρα στους πιο “έμπειρους” των Λυκείων της Σαντορίνης ευελπιστώντας σε μια καλή πορεία με όπλο της την αγωνιστικότητα και το πάθος. Μία αξιέπαινη κίνηση για αυτά τα παιδιά που φαίνεται πως δεν τα παρατούν και δεν εγκαταλείπουν τα όνειρά τους. Αξιοσημείωτο το γεγονός πως το σχολείο της Ανάφης είναι το Γυμνάστιο με λυκειακές τάξεις κι έχει σύνολο παιδιών 8 (!)…

Άλλωστε, το τελικό αποτέλεσμα δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό. Για αυτό άλλωστε αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές-καθηγητές των ομάδων-σχολείων για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές-μαθητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

Την ευθύνη τέλεσης των αγώνων αυτών έχει ο καταξιωμένος Θεσσαλονικιός προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής της ΑΕ Σαντορίνης, ο Χάρης Πεταλωτής, ο οποίος συμμετέχει και σαν διαιτητής σε ορισμένα παιχνίδια.

Στις μέχρι τώρα αναμετρήσεις, οι οποίες κρίθηκαν στον πόντο, πρώτα έπαιξαν ΓΕΛ Θήρας εναντίον ΕΠΑΛ Θήρας αγόρια και κορίτσια και προκρίθηκε το ΓΕΛ Θήρας και στα δύο παιχνίδια. Παιδιά αυτά που ουσιαστικά ανήκουν όλα στην μπασκετική οικογένεια της ΑΕΣ και έδειξαν χαρακτήρα και στους δύο αγώνες. Ακολούθως έπαιξαν τα αγόρια μόνο του ΓΕΛ Θήρας εναντίον Λυκείου Ανάφης και η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική…

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares