Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 09:50

Ομάδες του Παμμηλιακού στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων από τη νέα αγωνιστική περίοδο

Πιο κοντά από ποτέ στο να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων βρίσκεται ο Παμμηλιακός.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε εκδηλώθηκε μεγάλο ενδιαφέρον από αθλητές και παράγοντες που θέλουν να συμμετάσχουν σε μία οργανωμένη προσπάθεια που θα βάλει τη Μήλο στον μπασκετικό χάρτη των Κυκλάδων.

Ο Παμμηλιακός και προσωπικά ο πρόεδρος του Μιχάλης Βαμβακάρης, που έχει διακαή πόθο τη δημιουργία ομάδων μπάσκετ στο νησί έχει ήδη κάνει τα απαραίτητα εκείνα βήματα που θα αποτελέσουν τις βάσεις για το ξεκίνημα.

Μάλιστα ο σύλλογος της Μήλου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση, που αποτελεί την αφετηρία του εγχειρήματος: 

Ήρθε η ώρα για τη Μήλο να μπει στον μπασκετικό χάρτη των Κυκλάδων.

Ως γνωστόν ψηλά στη λίστα με τα αθλήματα που καλλιεργεί ο Παμμηλιακός όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται το μπάσκετ.

Το ότι το νησί μας δεν διαθέτει ακόμα κλειστό γυμναστήριο σίγουρα είναι κάτι που δεν μας έχει επιτρέψει όλα αυτά τα χρόνια να συγκροτήσουμε μία ομάδα που θα συμμετάσχει σε επίσημους αγώνες της ΕΣΚ Κυκλάδων, αλλά η φλόγα για μπάσκετ δεν έχει σβήσει ποτέ. 

Η δίψα για το άθλημα στο νησί μας είναι μεγάλη και έτσι αποφασίσαμε να αφουγκραστούμε τους αθλητές και τους ανθρώπους που θέλουν να δουν τη Μήλο να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα των Κυκλάδων.

Έτσι, σε συνάντηση που έγινε στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου, παρουσία του προέδρου μας Μιχάλη Βαμβακάρη, του αντιπροέδρου Στέλιου Λιβάνιου και του έφορου μπάσκετ Σαράντου Πρεβενά άναψε το πράσινο φως για το μεγάλο βήμα. Αποφασίσαμε να θέσουμε ως μεγάλο στόχο τη συμμετοχή ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2023-2024), όπως και ενός αναπτυξιακού τμήματος. 

Προπονητής στο ξεκίνημα μας θα είναι ο καταξιωμένος, βετεράνος Μηλιός αθλητής, Μιχάλης Βήχος, ο οποίος θα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της προσπάθειας μας μεταλαμπαδεύοντας στους αθλητές μας τις γνώσεις του.

Επίσης, ο σύλλογος μας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με επαγγελματία προπονητή, ο οποίος θα ηγηθεί του τεχνικού επιτελείου και της σύστασης των τμημάτων μας.

Ήδη, έχει συγκροτηθεί το πρώτο πρόγραμμα προπονήσεων που γίνονται κάθε Πέμπτη στις 19:00 και τα σαββατοκύριακα πρωί και απόγευμα.

Για λεπτομέρειες και δήλωση συμμετοχής επικοινωνήστε στο 6945547380 με τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ, Σαράντο Πρεβενά και στο 6946916006 με τη γενική γραμματέα Στυλιανή Μάλλη.

Σας περιμένουμε να στηρίξετε το νέο εγχείρημα για το νησί μας!

Τα καλύτερα έρχονται... 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares