Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 20:10

Συνάντηση του Πανναξιακού ΑΟΚ με την παράταξη «Αξίζουμε καλύτερα» του Μανώλη Πολυκρέτη [vid-pics]

Συνάντηση μεταξύ μελών της διοίκησης του Πανναξιακού ΑΟΚ και αντιπροσωπείας της Δημοτικής παράταξης «Αξίζουμε καλύτερα» του Μανώλη Πολυκρέτη πραγματοποιήθηκε σήμερα (18/1) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για περισσότερο από μία ώρα τα προβλήματα, με τον πρόεδρο του Πανναξιακού να κάνει μία πλήρη αναφορά και τον Μανώλη Πολυκρέτη και τους συνεργάτες του να ακούνε προσεκτικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τοποθέτηση του ο πρόεδρος του Πανναξιακού που έχει διατελέσει αντιπρόεδρος και στον ποδοσφαιορικό Πανναξιακός έκανε ειδική αναφορά στην πολυσυζητημένη κατασκευή του 8χ8 στην πρόταση του νυν προέδρου του Πανναξιακού, Γιάννη Πολυχρονάκου για το μεταφορικό ισοδύναμο και την ένταξη των νησιωτικών σωματείων σε αυτό. 

Όταν πήρε τον λόγο ο Μανώλης Πολυκρέτης έδειξε να γνωρίζει καλά τα θέματα και υποσχέθηκε ότι θα κάνει το παν για να τα αντιμετωπίσει. Προανήγγειλε ότι εφόσον εκλεχθεί δήμαρχος θα συγκροτήσει νομικό πρόσωπο αθλητισμού που θα λειτουργεί πλήρως αυτόνομα και θα είναι αποτελεσματικό.

Η ανακοίνωση του Πανναξιακού: 

Σήμερα, Τετάρτη 18 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση αντιπροσωπείας του διοικητικού συμβουλίου του Πανναξιακού ΑΟΚ με τον υποψήφιο Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων κ. Μανώλη Πολυκρέτη που συνοδευόταν από αντιπροσωπεία ανθρώπων του συνδυασμού του, αποτελούμενη από τους κ.κ. Θανάση Γρυλάκη, Μανώλη Βασιλάκη και την κυρία Αγγελική Ημέλλου.

Τον σύλλογο μας εκπροσώπησαν, ο Πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός, ο Γενικός Γραμματέας Γιώργος Κεφαλιανός, η Ειδική Γραμματέας Πολυκρέτη Νικολέτα, ο Γενικός Αρχηγός της Ακαδημίας μας και Έφορος Υλικού, Κεραμιώτης Δημήτρης και ο Γενικός Αρχηγός του Ανδρικού Τμήματος, Παναγιώτης Καλαβρός.

Η συνάντηση έγινε κατόπιν αιτήματος του κ. Πολυκρέτη και είχε σκοπό την ενημέρωση του σχετικά με τα προβλήματα που απασχολούν τον σύλλογο μας και γενικότερα τον αθλητισμό στο νησί μας.

Ο κ. Πολυκρέτης και οι σύμβουλοι του μας άκουσαν με προσοχή και φάνηκαν ενημερωμένοι για τα προβλήματα, τα οποία υποσχέθηκαν ότι θα προσπαθήσουν να επιλύσουν.

Τέθηκαν θέματα, που αφορούσαν την έλλειψη Αθλητικών Χώρων και τις ώρες χρήσης τους, την χρηματοδότηση - στήριξη από τον δήμο προς τους συλλόγους, τα τεράστια έξοδα μετακίνησης και πολλά άλλα.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Πολυκρέτη και τους κ.κ. Θανάση Γρυλάκη, Μανώλη Βασιλάκη και την κυρία Αγγελική Ημέλλου για το ενδιαφέρον τους, τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στον αγώνα τους και ευελπιστούμε στην στήριξη τους για την επίλυση των προβλημάτων.

Ευχόμαστε, όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι να δείξουν ανάλογο ενδιαφέρον και αφουγκραστούν τα προβλήματα μας.

Το βίντεο της συνάντησης και φωτογραφίες 

εικόνα Viber 2023 01 18 16 28 54 964εικόνα Viber 2023 01 18 16 56 01 253εικόνα Viber 2023 01 18 16 56 01 901εικόνα Viber 2023 01 18 16 56 01 995εικόνα Viber 2023 01 18 16 56 02 264

 

 

 

 

    

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares