Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022 21:40

Ανάμεσα στους κορυφαίους της Ελλάδας ο Νίκος Μπιλίρης, τεράστια επιτυχία για τον ΑΟ Πάρου

Μεγάλη διάκριση για τον νεαρό αθλητή του ΑΟ Πάρου Νίκο Μπιλίρη που είναι ανάμεσα στους 23 αθλητές που κλήθηκαν από όλη την Ελλάδα για να λάβουν μέρος Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Τουρνουά Χριστουγέννων “Πέτρος Καπαγέρωφ” της ΕΟΚ που θα διεξαχθεί στο Τσοτύλι Κοζάνης από τις 27 έως και τις 30 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για μεγάλη επιτυχία του νεαρού αθλητή, αλλά και του συλλόγου της Πάρου, καθώς ο Μπιλίρης είναι ο μοναδικός που κλήθηκε από τις Κυκλάδες.

Το 37ο τουρνουά Χριστουγέννων της ΕΟΚ “Πέτρος Καπαγέρωφ”  θα πραγματοποιηθεί, με επικεφαλής τους τεχνικούς διευθυντές του προγράμματος ανάπτυξης, Νίκο Σταυρόπουλο και Κώστα Τσαρτσαρή.

Θα συμμετάσχουν επίσης, ο σύμβουλος αναπτυξιακού προγράμματος, Δημήτρης Διαμαντίδης και οι περιφερειακοί προπονητές, Γρηγόρης Γιασσάρης, Δημήτρης Σταυρόπουλος (ΕΣΚΑΘ), Αλέξανδρος Ανθης, Δημήτρης Δανιήλ (ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ), Στέλιος Χατζηιωάννου (ΕΣΚΑΣΚΕΜ, ΕΚΑΣΔΥΜ) και Μιχάλης Τσάικος (ΕΚΑΣΘ).

Στη διάρκεια του τουρνουά θα πραγματοποιηθούν σωματομετρικές και εργομετρικές μετρήσεις από τον υπεύθυνο εργοφυσιολόγο της ΕΟΚ Νίκο Παπαβασιλείου.

Οι αθλητές που έχουν επιλεχθεί από τους ομοσπονδιακούς προπονητές θα μεταβούν στο Τσοτύλι με πούλμαν της ΕΟΚ, που θα αναχωρήσουν την Τρίτη 27/12 από την Αθήνα (ΣΕΦ – 07.00, ΟΑΚΑ – 08.00) και Θεσσαλονίκη (Καυτατζόγλειο 10.30), ενώ η επιστροφή είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή 30/12.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται στο «χώρο φιλοξενίας Τσοτυλίου» (παλιό Γηροκομείο Τσοτυλίου) στις 27/12/2019 μέχρι ώρα 15.30.

Ο πρόεδρος του ΑΟ Πάρου, Νίκος Σαρρής, μιλώντας στο sportcyclades δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, λέγοντας:

Πολλά συγχαρητήρια στον παίκτη μας Νικόλαο Μπιλίρη που επιλέχτηκε στο κλιμάκιο πανελλήνιας μικτής προεπιλογής. Ο Νικόλας θα προπονηθεί μαζί με τους καλύτερους που παίζουν στις καλύτερες ομάδες τις Ελλάδας, στις 27 Δεκεμβρίου στην Κοζάνη.
Είναι μεγάλη τιμή για τον σύλλογο μας και για εκείνον διότι είναι ο μόνος που επιλέχθηκε ανάμεσα σε όλα τα παιδιά των Κυκλάδων.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω πρώτα απ' όλα τους συμπαίκτες του από το προπαιδικό μέχρι το αντρικό , διότι το μπάσκετ δεν είναι τέννις και ο Νικόλας και ο κάθε Νικόλας που θα βρεθεί σε αυτήν την θέση δεν θα μπορούσε να το κάνει χωρίς τον ανταγωνισμό και την στήριξη των συμπαικτών του.
Να ευχαριστήσω επίσης την διοίκηση που του δίνει μια μπάλα στα χέρια και παίζει κτλ, αλλά και σε όλα τα παιδιά
Και τέλος τους γονείς των παιδιών που τα στηρίζουν και τα φέρνουν στην προπόνηση γιατι ξέρω πόσο δύσκολο είναι και για εσάς.
Πάντα επιτυχίες σε όλους σας...

Αναλυτικά οι κλήσεις:

 

 

 

2022 12 22 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares