Πέμπτη, 01 Δεκεμβρίου 2022 19:56

Φρέρης: «Προγραμματίζουμε ένα παιχνίδι 2-3 φορές μέχρι να πραγματοποιηθεί»

Ο πρόεδρος του Α.Ο. Ερμούπολης (ΕΣΚΚ), Μάρκος Φρέρης, μίλησε στην εκπομπή «Τα παιδία παίζει» με τον Αργύρη Παγαρτάνη.

Αναλυτικά είπε:

Για τον Α.Ο. Ερμούπολης: «Ο Α.Ο. Ερμούπολης είναι ένα σωματείο που ασχολείται αποκλειστικά με το μπάσκετ. Έχουμε ξεκινήσει απ’ το 1999 όπου γίναμε μέλος στη ΓΓΑ και τον ίδιο χρόνο στην ΕΟΚ. Από τότε συμμετέχουμε σ’ όλα τα πρωταθλήματα που διοργανώνει η ΕΣΚΚ κι έχουμε αρκετές επιτυχίες τουλάχιστον στο επίπεδο των Κυκλάδων. Έχουμε συμμετάσχει σε προκριματικά Πανελληνίων πρωταθλημάτων, έχουμε παρουσίες αθλητών μας σε προ-εθνικές κατηγορίες και συνεχίζεται αυτό ακόμη και σήμερα, παρά τις δύσκολες στιγμές που περνάμε. Έχουμε αρκετά πρωταθλήματα ανδρών, γυναικών, εφήβων, παίδων, κορασίδων, περισσότερο προ κορωνοϊού, γιατί μετά έχουμε αρχίσει να έχουμε κάποια προβλήματα που συνεχίζουν ακόμη να υπάρχουν».

Για το πρόβλημα που τούς ταλαιπωρεί περισσότερο: «Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι οι μετακινήσεις λόγω νησιωτικότητας. Υπάρχει περίπτωση ένα παιχνίδι να το προγραμματίσουμε 2-3 φορές μέχρι να πραγματοποιηθεί και ο λόγος είναι το πρόβλημα της θάλασσας και της κακοκαιρίας. Σε μερικά γήπεδα πάμε να παίξουμε και σε ανοιχτά γήπεδα, οπότε είναι διπλό το θέμα. Υπάρχει αυτό το πρόβλημα και είναι αυτό που μάς ταλαιπωρεί περισσότερο».

Για τις εγκαταστάσεις του συλλόγου: «Πέρα απ’ το ανδρικό, στο οποίο έχουμε δηλώσει σαν έδρα την Τήνο, στα υπόλοιπα παίζουμε σε ένα εξωτερικό γήπεδο, όπου το μοιραζόμαστε μαζί με άλλο ένα σωματείο και εκεί θα πρέπει να παίξουμε κάποια παιχνίδια όταν ο καιρός το επιτρέπει. Όσον αφορά τις εργασίες του κλειστού γηπέδου μας, έχουν ξεκινήσει και ελπίζουμε η επόμενη αγωνιστική περίοδος να μάς βρει μέσα στο κλειστό και να μπορέσουμε εκεί να συνεχίσουμε τη φυσιολογική μας ζωή».

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares