Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2022 02:11

ΕΣΚ Κυκλάδων: Ανασκόπηση μπασκετικού τριημέρου

Είχαμε τρία παιχνίδια  για το πρωτάθλημα Παίδων Cavo Paradiso, όλα για τον Β όμιλο.

Στην Πάρο, ο τυπικά γηπεδούχος Μαρπησσαϊκός κέρδισε τον ΑΟ Πάρου με σκορ 51-35, και πλέον έχει ρεκόρ νικών-ηττών 2-2, με τον ΑΟ Πάρου να έχει και αυτός 2 νίκες αλλά 3 ήττες.

Στην Νάξο, ο πρωτοπόρος και αήττητος ΑΠΑΣ Τα Φανάρια Α επιβλήθηκε του αξιόμαχου Πλοηγού με σκορ 60-50.   Οι πρωτοπόροι έκαναν το 5 στα 5, ενώ ο Πλοηγός έφτασε ρεκόρ 2-2, και σίγουρα θα παλέψει μέχρι τέλους για την κατάληψη μίας εκ των δύο πρώτων θέσεων που οδηγούν στο final four.

Τέλος, ο Πανναξιακός πανηγύρισε την πρώτη του φετινή νίκη απέναντι στον Απάς Τα Φανάρια Β, με σκορ 54-32.

Για το πρωτάθλημα Εφήβων Daktylidis Windows, είχαμε ένα παιχνίδι για κάθε όμιλο.

Για τον Α όμιλο, σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι ο Τ.Α.Κ Περιστεριώνας κέρδισε 63-60 τον Α.Ο Μυκόνου, κάνοντας έτσι το 2 στα 2, υποχρεώνοντας την ομάδα της Μυκόνου στην πρώτη της φετινή ήττα (ρεκόρ 2-1).

Στο παιχνίδι του Β ομίλου, ο Απάς Τα Φανάρια κέρδισε εκτός έδρας τον Πλοηγό Αντιπάρου με σκορ 119-50, κάνοντας το 2 στα 2.

Πρεμιέρα για τον Β όμιλο στο πρωτάθλημα Νεανίδων ANDROP, όπου ο Α.Ο Πάρου κέρδισε εκτός έδρας την ομάδα του Απάς Τα Φανάρια με σκορ 48-52.

Δράση είχαμε και στις μικρότερες ηλικίες. Πιο συγκεκριμένα, για το πρωτάθλημα Αγοριών U14, είχαμε Α.Ο Ερμούπολης – Α.Ο Μυκόνου 39-55,  για τα Γαλανόλευκα Αστέρια U13 είχαμε την αναμέτρηση ΤΑΚ Περιστεριώνας – Α.Ο Μυκόνου με την ομάδα της Μυκόνου να επικρατεί. MVP των δύο ομάδων ήταν ο Ψάλτης για την ομάδα της Τήνου και ο Μονογυιός για την Μύκονο.

Για το πρωτάθλημα Κοριτσιών U12, ο ΑΟ Άνδρου έπαιξε με τον ΑΟ Μυκόνου. Το ίδιο ζευγάρι αναμετρήθηκε στα πλαίσια του πρωταθλήματος Κοριτσιών U14, με τις γηπεδούχες να πανηγυρίζουν την νίκη με σκορ 56-34.

Ραντεβού το επόμενο σ/κ στα γήπεδα, πάντα κοντά στα παιδιά και γενικότερα σε όλους όσους ανήκουν στην μπασκετική οικογένεια!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares