Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2022 20:34

ΕΣΚ Κυκλάδων: Η ανασκόπηση των αγώνων του σαββατοκύριακου

Δεν έμειναν παραπονεμένοι οι φίλοι του μπάσκετ στις Κυκλάδες το σ/κ που μας πέρασε, καθώς είχαμε πολλά και όμορφα παιχνίδια.

Η δράση ξεκίνησε το Σάββατο, όταν η ομάδα ΑΠΑΣ Τα Φανάρια κέρδισαν σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι την ομάδα του ΑΟ Πάρου για το πρωτάθλημα Γυναικών, με σκορ 58-54. Η ομάδα της Νάξου προηγήθηκε ακόμα και με 17 πόντους, αλλά οι κοπέλες της Πάρου επιχείρησαν φοβερή αντεπίθεση και παραλίγο να γυρίσουν το ματς. Για τις γηπεδούχες ξεχώρισαν οι Κρητικού, Χουζούρη και Μαθιάσου, ενώ για τις φιλοξενούμενες οι Βιώνη, Πετροπούλου και Αποστολοπούλου.

Τα U14 κορίτσια του ΑΟ Πάρου πήραν μία άτυπη ρεβάνς κερδίζοντας τα αντίστοιχα του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια με 37-46. Το παίχνιδι ήταν πολύ ισσοροπημένο και μόνο στο τέλος η ομάδα της Πάρου πήρε μία μικρή διαφορά. Η Αποστολοπούλου του ΑΟ Πάρου ήταν ασταμάτητη, ενώ από την ομάδα της Νάξου ξεχώρισε η Πιτταρά.

 

Άνδρος και Περιστεριώνας αγωνίστηκαν για τα πρωταθλήματα Γαλανόλευκα Αστέρια U13 και U14 κορίτσια. Για τα Γαλανόλευκα Αστέρια των ομάδων διακρίθηκαν οι Μεμούσι και Μουστάκας από την Άνδρο και Παπαδόπουλος – Παρασκευάς από την ομάδα της Τήνου. Από τα κορίτσια, η Μωράκη και η Αντωνόγλου της Άνδρου αλλά και οι Πλυτά – Μπορίγια του Περιστεριώνα έκλεψαν τις εντυπώσεις. Η ομάδα της Τήνου πήρε την νίκη με 32-37.

Στην Άνδρο είχαμε και ένα τρίτο παιχνίδι, αυτό μεταξύ της τοπικής ομάδας και του ΑΟ Ερμούπολης για το πρωτάθλημα U14 αγοριών Flaskos Suites. Η φιλοξενούμενη ομάδα νίκησε με 47-56. Ο Χάλλης της Άνδρου και ο Τσίνος της Ερμούπολης ήταν μεταξύ αυτών που τράβηξαν τα βλέμματα.

Το Σάββατο είχαμε δράση και στην Σαντορίνη, όπου για το πρωτάθλημα Παίδων Cavo Paradiso, η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης κέρδισε τον Μαρπησσαϊκό με 61-45, με τον Φύτρο και τον Τζέλλο να ξεχωρίσουν, ενώ από τα αγόρια της Πάρου πολύ καλοί ήταν οι Μηναδάκης και Τριβυζάς. Οι ίδιες ομάδες αναμετρήθηκαν και για το πρωτάθλημα Κορασίδων Blu Blu, με την ομάδα της ΑΕΣ να κάνει το 2/2. Οι Συρίγου και Ντούσαϊ από τις γηπεδούχες και οι Κιωσέ – Χανιώτη από τις φιλοξενούμενες ήταν πρωταγωνίστριες.

 

Την Κυριακή, οι δύο ομάδες του ΑΠΑΣ Τα Φανάρια αγωνίστηκαν μεταξύ τους για το πρωτάθλημα Παίδων Cavo Paradiso, και η πρώτη ομάδα κέρδισε την δεύτερη με 91-18. Από τα Φανάρια Β ξεχώρισε ο Λιαγκρής ενώ από τα Φανάρια Α ο Κιουλάφης.

Το παιχνίδι Νεανίδων μεταξύ Μυκόνου και Άνδρου αναβλήθηκε.

Τέλος για το πρωτάθλημα Ανδρών, πρεμιέρα έκαναν οι Περιστεριώνας και Άρης Σύρου, σε έναν συναρπαστικό παιχνίδι που έληξε 70-68 για τους γηπεδούχους. Πρωταγωνιστές για την ομάδα της Τήνου ήταν οι Κουτσουμπάκος και Σακελλαρόπουλος, ενώ για την ομάδα της Σύρου οι Λεμπέσης και Τζώρτζης.

 

Πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους εμπλεκόμενους και κυρίως στους μικρούς πρωταγωνιστές τους οποίους χαιρόμαστε να βλέπουμε να αγωνίζονται, ανεξαρτήτως αποτελέσματος!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares