Παρασκευή, 07 Οκτωβρίου 2022 16:39

Πανναξιακός ΑΟΚ: Καλή επιτυχία σε ΑΟ Μυκόνου και ΑΠΑΣ Νάξου και σε όλα τα κυκλαδίτικα σωματεία

Με ανακοίνωση του ο Πανναξιακός ΑΟΚ εύχεται καλή επιτυχία στους ΑΟ Μυκόνου και ΑΠΑΣ Νάξου τα Φανάρια, όπως και σε όλες ομάδες των Κυκλάδων.

Η ανακοίνωση:

Πρώτο σφύριγμα την Κυριακή στα εθνικά πρωταθλήματα και οι Κυκλάδες μας για πρώτη φορά εκπροσωπούνται από τρεις (3) ομάδες στις εθνικές κατηγορίες!

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ εύχονται καλή επιτυχία και επίτευξη των στόχων στους δύο πρεσβευτές μας στην Β εθνική κατηγορία, την ομάδα του Α.Ο. Μυκόνου και την συντοπίτισσα ομάδα μας, ΑΠΑΣ Νάξου Τα Φανάρια.

Επίσης, ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά και καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες του νομού μας στα τοπικά πρωταθλήματα των Κυκλάδων, που για άλλη μια χρονιά θα αγωνιστούν στο δυσκολότερο από μορφής διοργάνωσης πρωτάθλημα της Ευρώπης!

Τέλος, ευχόμαστε στην διοίκηση της διοργανώτριας ΕΣΚΚ και τους διαιτητές των Κυκλάδων καλή επιτυχία στο έργο τους και καλή δύναμη,

Οι Κυκλάδες διψάνε για μπάσκετ και αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες του νομού μας καθώς και στην ΕΣΚ Κυκλάδων που κάτω από αντίξοες συνθήκες για άλλη μια χρονιά, είναι έτοιμες να κυλήσουν την ''πορτοκαλί σπυριαρα" μέσα στα παρκέ δίνοντας την δυνατότητα άθλησης σε μικρούς και μεγάλους και μοιράζοντας την χαρά του αθλήματος σε όλες τις μικρές ηλικίες!

Μετά τιμής το Δ.Σ. του Πανναξιακού

Orange Bold Motivational Quote Instagram Post

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares