Δευτέρα, 03 Σεπτεμβρίου 2012 16:59

Ακόμα μια επιτυχία για τον Ανδρέα Μαυρο

mavris-hellas-2012-2

Ο προπονητής της ομάδας του Α.Ο. Ερμούπολης Ανδρέας Μαύρος, ο οποίος ήταν μέλος του προπονητικού team της εθνικής νέων γυναικών U20, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με την εθνική μας ομάδα στο πρωτάθλημα νέων γυναικών U20, που πραγματοποιήθηκε στο Κλάτοβι της Τσεχίας (16/08 – 26/08).

Η εθνική μας ομάδα, με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου κέρδισε αυτόματα και την επάνοδο της στην πρώτη κατηγορία. Αυτή η επιτυχία αποτελεί μεγάλο κατόρθωμα αν αναλογιστούμε ότι η ομάδα ηλικιακά αποτελούταν από κορίτσια μικρότερης ηλικίας!!!

mavris-e8niki-2-2012

Ο Ανδρέας Μαύρος ήταν συνεργάτης του προπονητή της εθνικής ομάδας , Θάνου Σόφτση και αυτό το μετάλλιο είναι το τρίτο στη συλλογή του σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Έχει προηγηθεί το χρυσό στην Ρόδο με την εθνική νέων ανδρών το 2009 , και το αργυρό το 2010 στο Ζαντάρ της Κροατίας με την ίδια ομάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει συμμετάσχει τα τελευταία χρόνια σε έξι πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα , ένα παγκόσμιο και δύο προκριματικές φάσεις πανευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με την εθνική γυναικών.

Η ομάδα του Α.Ο. Ερμούπολης θα ήθελε να συγχαρεί τον Ανδρέα Μαύρο και να του ευχηθεί και μεγαλύτερες επιτυχίες στο μέλλον!!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares