Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 17:20

Αποδέχτηκε την πρόταση για συμμετοχή στη Γ΄Εθνική ο Πανναξιακός ΑΟΚ

Θετική ήταν η απάντηση του Πανναξιακού ΑΟΚ στην πρόταση που του έγινε από την ΕΟΚ για συμμετοχή στη Γ' Εθνική στο πλαίσιο ανακατατάξεων στις κατηγορίες.

Μάλιστα η ομάδα της Νάξου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τον κόσμο και τον καλεί να σταθεί στο πλευρό της εφόσον θα είναι τελικά αυτή που θα επιλεχθεί.

Η ανακοίνωση:

Προς ενημέρωση του φιλάθλου κόσμου της Νάξου.

Την Παρασκευή το μεσημέρι μας κοινοποιήθηκε από την ΕΣΚ Κυκλάδων μια πρόσκληση με αποστολέα την ΕΟΚ για εκδήλωση ενδιαφέροντος από μεριάς του σωματείου μας για συμμετοχή στη φετινή Γ' Εθνική κατηγορία λόγω ανακατατάξεων.

Μια απόφαση που έπρεπε να παρθεί κάτω υπό μεγάλη πίεση ενός στενού χρονικού διαστήματος καθώς το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής ξεκινάει σε 2 εβδομάδες και το σωματείο μας έχει ήδη κάνει προγραμματισμό για το τοπικό πρωτάθλημα.

Άμεσα, την ίδια ημέρα ο πρόεδρος Βασίλης Φλεριανός συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. όπου συζητήθηκε το ενδεχόμενο συμμετοχής ή όχι του σωματείου μας.

Τα μέλη του Δ.Σ., με σεβασμό στην τεράστια ιστορία του Πανναξιακού και τους ντόπιους αθλητές στους οποίους θα δοθεί μια ευκαιρία να αγωνιστούν σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς και τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ο όποιος αγαπάει το σωματείο και θέλει να το δει να αγωνίζεται σε μεγαλύτερες κατηγορίες όπου και ανήκει απάντησε θετικά στην πρόσκληση της ΕΟΚ.

Το εγχείρημα θα είναι ενδεχομένως το πιο παράτολμο των τελευταίων ετών από σωματείο ερασιτεχνικού αθλητισμού. Κάποιοι μάλιστα ήδη το αποκάλεσαν ''αποστολή αυτοκτονίας''.

Τα χρονικά περιθώρια όμως είναι υπερβολικά στενά, καθώς η ομάδα μας θα πρέπει να ξεκινήσει άμεσα ένα γολγοθά προγραμματισμού και στελέχωσης του ρόστερ με παίχτες για το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Και όλα αυτά χωρίς χρόνο για προετοιμασία, χωρίς χρόνο για φιλικά παιχνίδια και άλλα πολλά που δεν μπορούν να υλοποιηθούν λόγω της πίεσης του χρόνου.

Πλέον η απόφαση θα ληφθεί από την ειδική 7μελη επιτροπή που θα εξετάσει τις αιτήσεις και θα αποφασίσει την Τετάρτη 28/9 για το ποια ομάδα θα πάρει την wild card.

Σημειώνουμε ότι ο Πανναξιακός ΑΟΚ πληροί όλα τα προαπαιτούμενα κριτήρια που ζήτησε η ΕΟΚ και γι αυτό το λόγο είμαστε αισιόδοξοι ότι θα είναι το σωματείο που θα κερδίσει την wild card, καθώς είναι και ένας από τους περσινούς πρωταθλητές Αιγαίου που συμμετείχε στα μπαράζ ανόδου.

Η φανέλα του Πανναξιακού είναι πολύ βαριά και αυτό το γνωρίζουν όλοι εντός και εκτός νησιού!

Και αυτό που την κάνει διαχρονικά τόσο βαριά και έχει καθιερώσει πανελλαδικά τον Πανναξιακό ως το πιο επιτυχημένο σωματείο του νησιού μας και γενικότερα των Κυκλάδων είναι ο κόσμος του!

Είμαστε πεπεισμένοι ότι από τη στιγμή που η εισήγηση θα είναι θετική, οι τοπικοί φορείς, οι τοπικές αρχές, καθώς και ο φίλαθλος κόσμος θα στηρίξει αυτό το τολμηρό εγχείρημα!

Γιατί σε αυτήν τη μάχη που θα κληθούμε να δώσουμε δεν περισσεύει κανείς!

Μετά τιμής,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΚ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares