Σάββατο, 24 Σεπτεμβρίου 2022 15:29

Έκλεισε τον Νίκο Καμπούρη και πάει για ''ξένο'' ο ΑΟ Μυκόνου

Λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδας ο ΑΟ Μυκόνου πρόσθεσε στο ρόστερ του άλλον έναν έμπειρο παίκτη με πολλές παραστάσεις από την Α2.

Πρόκειται για τον Νίκο Καμπούρη, ο οποίος συμφώνησε με τη νεοφώτιστη ομάδα της Β’ Εθνικής και θα αποτελέσει άλλη μία λύση στη φροντ λάιν του Γιάννη Τζήμα.

Τη σεζόν 2021-22 ο 30χρονος πάουερ φόργουορντ (1992, 2.06) βρέθηκε στην Basket League για πρώτη φορά και έπαιξε σε εννέα αγώνες με τον Κολοσσό, έχοντας όμως πολύ μικρή συμμετοχή.

ΨΑΧΝΕΙ ΞΕΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ “3” ΚΑΙ “4”

Οι Μυκονιάτες δεν έχουν ολοκληρώσει πάντως τις μεταγραφικές κινήσεις τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του basketblog.gr, ο Τζήμας θέλει να προσθέσει και έναν ξένο φόργουορντ στο ρόστερ της ομάδας, ο οποίος θα μπορεί να παίξει στις θέσεις “3” και “4”.

“ΤΡΕΧΕΙ” ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΤΟ ΜΙΛΩΝΑ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Στο μεταξύ, ο Τάσος Σπυρόπουλος μπαίνει στην τελική ευθεία για την επιστροφή του στη δράση, μετά τον τραυματισμό που υπέστη στο ξεκίνημα της προετοιμασίας. Ο Σπυρόπουλος θα αρχίσει σε μία εβδομάδα τρέξιμο και αναμένεται να είναι έτοιμος για το μεγάλο παιχνίδι με τον Μίλωνα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β’ Εθνικής.

Πηγή: basketblog.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares