Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022 19:55

Την Κυριακή 18/9 οι εκλογές του Πανναξιακού ΑΟΚ

Ανασύνταξη δυνάμεων στον μπασκετικό Πανναξιακό, που όπως είχαμε γράψε σε προηγούμενο άρθρο μας δυναμώνει σε όλους τους τομείς.

Το νέο αυτό ξεκίνημα έχει αφετηρία την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Έμπειροι παράγοντες σε συνεργασία με νέα φρέσκα μέλη αναμένεται να συνδυάσουν μία δυνατή διοίκηση που θα οδηγήσει τον σύλλογο ψηλά μέσα από την υγιή ανάπτυξη.

Η ανακοίνωση για τις εκλογές:

Ο σύλλογος του Πανναξιακού ΑΟΚ προσκαλεί όλους τους συμπολίτες μας να στηρίξουν με την παρουσία και την ψήφο τους την εκλογική διαδικασία για ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου μας που θα λάβει χώρα την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Παντανάσσης από τις 11:00 έως τις 20:00.

Ένα νέο συμβούλιο που θα απαρτίζεται από πρόσωπα με εμπειρία στο χώρο του αθλητισμού, αλλά και νέα στελέχη με όρεξη και διάθεση για την ανάπτυξη του σωματείου.

Κοινός στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου θα αποτελέσει η ανάπτυξη του αθλήματος του μπάσκετ μέσω του σωματείου στο νησί μας, η έμφαση στην ανάπτυξη των ακαδημιών του σωματείου με στόχο την μαζική άθληση για όλα τα κορίτσια και αγόρια της Νάξου, καθώς και το άνοιγμα του συλλόγου στη τοπική κοινωνία της οποίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος μέσω της προσφοράς του στον τομέα του αθλητισμού.

Η μαζική συμμετοχή στις αρχαιρεσίες του Πανναξιακού Α.Ο.Κ. θα πιστοποιήσει την αγάπη του φιλάθλου κόσμου στο άθλημα του μπάσκετ, ενώ θα αποτελέσει μεγάλη ώθηση και παράλληλα μια πρώτη ηθική ικανοποίηση σε κάθε μέλος του Δ.Σ.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Κυριακή στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.!

Σας θέλουμε όλους στο πλάι μας για να οδηγήσουμε τον Πανναξιακό στην επόμενη μέρα!

Γιατί ο Πανναξιακός είναι η Νάξος!

Γιατί ο Πανναξιακός είναι ο κόσμος του!

ΕΚΛΟΓΕΣ

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares