Τρίτη, 13 Σεπτεμβρίου 2022 22:51

Ενθαρρυντικά τα πρώτα δείγματα του νέου ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” παρά τα όποια και αρκετά προβλήματα

Ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” βρέθηκε στην Αθήνα το διήμερο 10-11 Σεπτεμβρίου, όπου αντιμετώπισε την Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής και τον Παπάγου, σε δύο δυνατά φιλικά προετοιμασίας με πολύ θετικές εντυπώσεις.

Filika APAS Athina 3

Παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο coach της ομάδας του νησιού της Αριάδνης, ο Κώστας Ρουμελιώτης, οι “κυανέρυθροι” έδειξαν υψηλά επίπεδα ετοιμότητας και ομοιογένειας για την εποχή, απέναντι σε δύο αντιπάλους που αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στα φετινά πρωταθλήματά τους, στον 1ο όμιλο της Γ’ εθνικής ο ΚΑΠ και στην Α2 οι “στρατηγοί”.

Μπορεί ο ΑΠΑΣ να κέρδισε την Αγία Παρασκευή (86-70) και να ηττήθηκε από τον Παπάγου (74-70), όμως αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα, καθώς η εικόνα ήταν ενθαρρυντική για τους Ναξιώτες, οι οποίοι προετοιμάζονται για το πρώτο επίσημο ματς της φετινής σεζόν απέναντι στην ΑΕ Νέας Κηφισιάς για τον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος στις 24 Σεπτεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης”.
Filika APAS Athina 2

Ο coach Ρουμελιώτης εμφανίζεται ευχαριστημένος από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του κι όπως δηλώνει: «…υπάρχει κλίμα ενότητας. Ευελπιστούμε ότι θα είμαστε πιο τυχεροί με τους τραυματισμούς που έχουμε να αντιμετωπίσουμε και να βελτιωθούν οι συνθήκες της προπόνησης, για να φανούν τα αποτελέσματα της δουλειάς που γίνεται».

Filika APAS Athina 4

ΣΤΑΖΟΥΝ ΜΕΛΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Δεν είναι όμως μόνο οι άνθρωποι του ΑΠΑΣ που βλέπουν κάτι καλό να “κτίζεται” φέτος, αλλά και οι αντίπαλοι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “SportCyclades”, το κυκλαδίτικο σωματείο στα φιλικά επί αθηναϊκού εδάφους που έδωσε, έδειξε μία ομάδα που οι παίκτες της ακολουθούν πίστα τις οδηγίες του προπονητή τους, έπαιξαν δυνατά κι έβγαλαν μία εικόνα ομάδας που παλεύει, έχοντας κατεύθυνση σωστή από τον πάγκο.

Filika APAS Athina 5

ΓΕΜΑΤΟ ΤΟ ΑΠΟΥΣΙΟΛΟΓΙΟ

Ουκ ολίγα είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Κώστας Ρουμελιώτης. Οι Γιάννης Γυφτάκης, Γιάννης Αναγνωστόπουλος και Θοδωρης Μπακέας ταλαιπωρούνται από διαστρέμματα, με τον πρώτο να είχε κι ένα κτύπημα στη μύτη στην αρχή της προετοιμασίας. Ο Σπύρος Μάκαρης έχει μία κοίλη στον αυχένα που κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθεί και τέλος, ο Νίκος Χάρος έχει πρόβλημα στο πέλμα κάτι που τον ανάγκασε να μην αγωνιστεί στα δύο φιλικά στην πρωτεύουσα.

ΔΥΝΑΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΜΕ ΤΡΙΤΩΝΑ

Ο ΑΠΑΣ πλέον επέστρεψε στην βάση του όπου συνεχίζει την προετοιμασία του και το σαββατοκύριακο που μας έρχεται θα δώσει ακόμη δύο δυνατά φιλικά (κεκλεισμένων των θυρών) με αντίπαλο τον πολύ δυνατό Τρίτωνα, ο οποίος συμμετέχει στο πρωτάθλημα Α2, έχει ενισχυθεί σημαντικά με τελευταίο της μεταγραφικό απόκτημα τον Ναξιώτη γκαρντ, τον Μιχάλη Πολυτάρχου .

Filika APAS Athina 6

«ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ»

Τέλος, οι διοικούντες, η τεχνική ηγεσία και οι παίκτες του ΑΠΑΣ Νάξου θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια την Μαρσούλα Ανεβλαβή. Την υπεύθυνη γυμνάστρια φυσικής κατάστασης του ανδρικού τμήματος για τη σεζόν 2022 – 23, για την ανιδιοτελή προσφορά της μέχρι τώρα στην ομάδα.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares