Κυριακή, 04 Σεπτεμβρίου 2022 00:16

Άρης Σύρου: Ο νέος προπονητής, αλλαγές και συνεργασίες [vid]

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε η διοίκηση του Άρη Σύρου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ερμούπολης.

Ο πρόεδρος Αντώνης Βαρθαλίτης είχε δίπλα του όλο το διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, δείγμα πως ο Άρης όχι μόνο είναι ενωμένος, αλλά πάνω από όλα είναι οικογένεια. Ταυτόχρονα ο κ. Βαρθαλίτης παρουσίασε και τον καινούργιο προπονητή του Άρη Σύρου, Αριστοτέλη Παπαναστασίου. Ο νέος τεχνικός θα αναλάβει όλα τα τμήματα της Συριανής ομάδας, τόσο τα αγωνιστικά όσο και την ακαδημία. Δίπλα του θα έχει την Ελπίδα Κανακάρη, η οποία είναι στην ομάδα του Άρη περίπου μία 10ετία.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως ο Λευτέρης Λαζαρίνος, έπειτα από πολλά χρόνια αποφάσισε να αλλάξει πόστο και να σταθεί δίπλα στον Αντώνη Βαρθαλίτη ως Γενικός Αρχηγός του Άρη Σύρου. Ο κ. Λαζαρίνος, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ανέλυσε τους λόγους που τον "ανάγκασαν" να αλλάξει πόστο και να βοηθήσει την ομάδα ως Γενικός Αρχηγός. Βέβαια όπως είπε και ο κ. Παπαναστασίου στην απόφασή του να έρθει στη Σύρο και να βοηθήσει τον Άρη έπαιξαν ρόλο οι πολύ καλές και φιλικές σχέσεις που έχει με τον νέο Γενικό Αρχηγό της ομάδας.

papanastasiou

«Κάνουμε μία νέα αρχή με τον κ. Παπαναστασίου στο τιμόνι μας»

Τώρα όσον αφορά στις ομιλίες, τη συνέντευξη Τύπου την άνοιξε ο πρόεδρος της ομάδας Αντώνης Βαρθαλίτης, ο οποίος στάθηκε τόσο στον νέο προπονητή, όσο και στην προσπάθεια που ξεκινά από φέτος. «Είμαστε εδώ για να παρουσιάσουμε αρχικά το νέο μας προπονητή τον κ. Αριστοτέλη Παπαναστασίου, ο οποίος θα αναλάβει όλα τα τμήματα του Άρη. Ο κ. Παπαναστασίου θα έχει στο πλευρό του την κ. Κανακάρη, η οποία είναι στην ομάδα μας μία 10ετία. Η χρονιά αυτή ξεκινά αισιόδοξα παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν. Από την πλευρά μας θα κάνουμε τα πάντα για να έχουν οι αθλητές και το προπονητικό επιτελείο ότι χρειάζονται. Θα ρίξουμε μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής και της ακαδημίας καθώς θέλουμε οι αθλητές να γίνουν ακόμη καλύτεροι. Ήρθε στη Σύρο για λογαριασμό του Άρη ένας προπονητής εγνωσμένης αξίας, με πολλές παραστάσεις και μεγάλη εμπειρία. Ελπίζουμε να βρούμε όλα τα εφόδια για να γίνει το έργο του ακόμη πιο εύκολο. Βέβαια έχουμε ένα μεγάλο εμπόδιο που δεν είναι άλλο από το γηπεδικό. Οι προπονήσεις, όπως είναι ήδη γνωστό, θα γίνουν σε ανοικτό γήπεδο μιας και το κλειστό παραμένει... κλειστό. Δυστυχώς έχω ενημέρωση από την ίδια την εταιρεία ότι βρισκόμαστε ακόμη στο σημείο μηδέν. Εύχομαι όλα τα προβλήματα που υπάρχουν να ξεπεραστούν και να προχωρήσουν οι εργασίες. Είναι κρίμα η πρωτεύουσα των Κυκλάδων να παραμένει χωρίς κλειστό γήπεδο. Ένα πρόβλημα βέβαια που αντιμετωπίζει και η άλλη ομάδα του νησιού. Θα πρέπει από κοινού να πιέσουμε ώστε να βρεθεί μία λύση. Από εκεί και πέρα θα πρέπει να τονίσω πως η προσπάθεια στο ανδρικό τμήμα θα συνεχιστεί, αφού θα δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα με στόχο το πρωτάθλημα. Θα κρατήσουμε κάποια παιδιά από το περσινό ρόστερ και ταυτόχρονα θα έρθουν παίκτες από την Ερμούπολη όπου και έχουμε συμφωνήσει γι’ αυτό».

Κλείνοντας ο κ. Βαρθαλίτης έκανε ανοικτό κάλεσμα σε όλον τον Συριανό κόσμο, αλλά και στις τοπικές επιχειρήσεις να σταθούν δίπλα στην ομάδα. «Θέλουμε τη βοήθεια όλων, αγαπάμε το άθλημα και εδώ και πολλά χρόνια παλεύουμε να δώσουμε στο μπάσκετ αυτό που του αξίζει. Εύχομαι να έρθουν κοντά μας ακόμη περισσότεροι χορηγοί ώστε τα παιδιά να μπορούν να δουλεύουν με περισσότερα εφόδια».

lazarinos 1

«Θα είμαι δίπλα στο νέο μας προπονητή σε ότι κι αν χρειαστεί»

Ο Λευτέρης Λαζαρίνος στη συνέχεια πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του προπονητή και να αναλάβει αυτή του Γενικού Διευθυντή. «Ήρθε η ώρα να αποχωρήσω και να βοηθήσω την ομάδα από άλλο πόστο. Δυστυχώς, οικογενειακοί και επαγγελματικοί λόγοι δεν μου επιτρέπουν να είμαι στη θέση του προπονητή γι’ αυτό και θα βοηθήσω την ομάδα από άλλο πόστο. Θέλω να ευχαριστήσω τον Αντώνη Βαρθαλίτη για όλα αυτά τα χρόνια και την εμπιστοσύνη που έχει δείξει στο πρόσωπό μου. Θέλω να καλωσορίσω τον νέο μας προπονητή και να του πω, πως θα είμαι δίπλα του σε ότι θα χρειαστεί. Από την πλευρά μου εύχομαι να γίνουν όλα όσα χρειάζονται και να προχωρήσει το γήπεδο. Δεν γίνεται δύο ομάδες να μην έχουν χώρο για προπόνηση. Πρέπει να βρεθεί μία λύση και τα παιδιά και των δύο ομάδων να μπορούν να προπονηθούν και τον χειμώνα. Έχουμε μείνει με ένα ανοικτό γήπεδο και όπως γίνεται κατανοητό, δεν υπάρχει χώρος για προπόνηση».

varthalitis

«Τα παιδιά να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το μπάσκετ»

Τέλος, ο κ. Αριστοτέλης Παπαναστασίου ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ομάδας Αντώνη Βαρθαλίτη για την εμπιστοσύνη του και υποσχέθηκε πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό και τα παιδιά να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα. «Έρχομαι στη Σύρο με στόχο τα παιδιά να αγαπήσουν ακόμη περισσότερο το άθλημα και ο Άρης να γίνει ακόμη καλύτερη ομάδα. Θα δουλέψουμε με στόχο το καλύτερο το παιδιών. Γνωρίζω πως δίπλα μου έχω ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και δουλεύουν σκληρά γι’ αυτό. Έχω ενημερωθεί για το πρόβλημα που υπάρχει με το γήπεδο, δυστυχώς είναι κάτι που μας γυρνά πίσω από μία 20ετία. Βέβαια το καλό είναι πως ο χειμώνας εδώ στη Σύρο δεν είναι μεγάλος και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε τόσο με τα μικρά όσο και με τα μεγάλα παιδιά. Τώρα, για το ανδρικό θα κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσπάθεια. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε και θα παλέψουμε όλα τα παιχνίδια».

Αναλυτικά η συνέντευξη τύπου στο ακόλουθο βίντεο 

Πηγή: Κοινή Γνώμη 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares