Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 01:05

Έρχονται αλλαγές στον Άρη Σύρου

Γυρνά σελίδα, όπως όλα δείχνουν, ο Άρης Σύρου, με τον πρόεδρό του Αντώνη Βαρθαλίτη να είναι έτοιμος για πολλές αλλαγές.

Το μπάσκετ στη Σύρο μπορεί να έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα αφού οι αθλητικές εγκαταστάσεις δεν είναι και στην καλύτερή τους κατάσταση. Μάλιστα το κλειστό αθλητικό κέντρο παραμένει κλειστό και κανείς δεν μπορεί να προσδιορίσει το πότε θα ανοίξει και πάλι τις πόρτες του.

Παρ' όλα αυτά ο πρόεδρος του Άρη Σύρου, Αντώνης Βαρθαλίτης, αλλά και οι συνεργάτες του είναι αποφασισμένοι να κάνουν τον Άρη ακόμη μεγαλύτερο. Μάλιστα όπως όλα δείχνουν στην ομάδα της Σύρου έρχεται προπονητής ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και θα αναλάβει τόσο τα τμήματα υποδομής (ακαδημία) όσο και τα αγωνιστικά τμήματα.

Αυτό σημαίνει πως και η ανδρική ομάδα θα έχει νέο τεχνικό στον πάγκο της. Οι πολλές αλλαγές όμως δεν αφορούν στο τμήμα των ανδρών, που σαφώς κι εκεί θα υπάρξουν, αλλά γενικά το οικοδόμημα του Άρη Σύρου. Άπαντες θέλουν να δουν την ομάδα να κάνει βήματα προόδου και πάρα τις δυσκολίες (ιδιαίτερα οι γηπεδικές) μπαίνουν οι βάσεις για κάτι καλό.

Μεγάλο βάρος στα τμήματα υποδομής

Η διοίκηση του Άρη έχει πάρει την απόφαση από την φετινή χρονιά να ρίξει ακόμη μεγαλύτερο βάρος στις υποδομές. Αυτό έχει ως στόχο να βγουν παιδιά που και θα μπορούν να στηρίξουν αργότερα το τμήμα των ανδρών, αλλά και να δώσei όλα τα εφόδια ώστε αθλητές μέσα από την προσπάθεια αυτή να μπορέσουν να κάνουν το βήμα παραπάνω. Μάλιστα ο Κολσούζογλου, ο οποίος ξεκίνησε από τον Άρη, ήδη αγωνίζεται σε ιστορική ομάδα της Αθήνας. Οι βάσεις, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, θα μπουν με την έλευση στο νησί ενός ανθρώπου που έχει μεγάλη εμπειρία και είναι προπονητής εγνωσμένης αξίας. Τα παιδιά μέσα απ’ αυτή τη διαδικασία θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μεγάλη πρόοδο και να πατήσουν ακόμη πιο γερά στα πόδια τους. Ο Άρης μπορεί πέρσι να μην κατάφερε να πάρει το πρωτάθλημα ανδρών που ήταν και ο μεγαλύτερος στόχος του, όμως το πάθημα στην προκειμένη περίπτωση έγινε μάθημα.

Ο Αντώνης Βαρθαλίτης και οι συνεργάτες τους πάτησα το κουμπί restart και ξεκινούν τα πάντα από την αρχή. Θέλουν να δουν τον Άρη Σύρου να μεγαλώνει και να φτάνει όσο πιο ψηλά μπορεί. Η αρχή θα γίνει από την φετινή χρονιά η οποία θα ξεκινήσει σύντομα. Μάλιστα σε λίγες ημέρες θα βγουν οι ανακοινώσεις για την έναρξη των εγγραφών στα τμήματα των ακαδημιών, αλλά και θα ξεκινήσουν οι προπονήσεις.

Κάτι καλό ετοιμάζεται και στους άνδρες

Πολλοί ίσως να πίστεψαν πως μετά την περσινή αγωνιστική περίοδο ο Άρης Σύρου να έβαζε STOP στα όνειρά του. Αυτό γιατί τα τελευταία δύο χρόνια το Δ.Σ. της ομάδες είχε δώσει μεγάλο βάρος στους άνδρες και είχε φέρει αθλητές μεγάλης αξίας, οι οποίοι μάλιστα είχαν περάσει κι από τι μεγαλύτερες κατηγορίες. Το μόνο δεδομένο είναι ότι η περσινή χρονιά μόνο καλό έκανε τόσο στον Αντώνη Βαρθαλίτη όσο και σε όλον τον Άρη, αφού μέσα από την διαδικασία αυτή βγήκαν σοφότεροι. Ο Άρης πλέον θα προχωρήσει με μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα. Ήδη ο μεταγραφικός σχεδιασμός προχωρά κανονικά, η διοίκηση προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό και τη φετινή χρονιά η ομάδα να είναι και πάλι δυνατή.

Οι εντός έδρας αγώνες θα δοθούν εκτός έδρας

Οι αγώνες των τμημάτων υποδομής μπορεί να δοθούν στη Σύρο και στο εξωτερικό γήπεδο που υπάρχει, το ίδιο δεν ισχύει όμως για τους άνδρες. Η προκήρυξη του πρωταθλήματος των ανδρών δεν προβλέπει αγώνες σε εξωτερικό γήπεδο κι αυτό έχει ως αποτέλεσμα τα παιχνίδια τα εντός να δοθούν όλα εκτός έδρας. Αυτό γιατί το κλειστό του αθλητικού κέντρου παραμένει κλειστό και θα παραμείνει για αρκετό χρονικό διάστημα ακόμη. Η χρονιά σίγουρα δεν θα είναι εύκολη, αφού οι προπονήσεις των αθλητών θα γίνονται καιρού επιτρέποντος σε ανοικτό γήπεδο.

Ξεκινούν οι εγγραφές

Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου έχει ξεκινήσει, με τη διοίκηση της Συριανής ομάδας να προετοιμάζονται πυρετωδώς. Αρχικά, με ανακοίνωση που θα βγει σε λίγα εικοσιτετράωρα, θα ξεκινήσουν οι εγγραφές στην ομάδα ώστε να ξεκινήσει και ο σχεδιασμός για τις προπονήσεις. Οι προπονήσεις θα γίνονται από τον νέο προπονητή που θα έρθει στο νησί. Ο κόουτς έρχεται στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων με στόχο να δώσει όλα τα απαραίτητα εφόδια στους αθλητές και να μάθουν το μπάσκετ όσο καλύτερα γίνεται.

Πηγή: Κοινή Γνώμη

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares