Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 21:55

Τα συγχαρητήρια του Πανναξιακού ΑΟΚ για το Νάξος - Greece 3X3

Τα συγχαρητήρια του στον Δήμο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στους συνδιοργανωτές του Νάξος - Greece 3X3 εξέφρασε μέσω ανακοίνωσης του ο Πανναξιακός ΑΟΚ.

Αναλυτικά:

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας προς τον Δήμος Νάξου και Μικρών Κυκλάδων και στους συνδιοργανωτές για την διοργάνωση και διεξαγωγή του τουρνουά «Νάξος - Greece 3X3» στο νησί μας μετά από πολλά χρόνια. Η οργάνωση ήταν επιτυχημένη και είναι βέβαιο ότι το μπάσκετ κερδίζει πολλούς φίλους μέσα από τέτοιες πρωτοβουλίες.

Συγχαίρουμε όλους τους εμπλεκόμενους, φορείς και ανθρώπους, που έδωσαν και την ψυχή τους για την διεξαγωγή αυτού του τουρνουά που μόνο οφέλη φέρνει στο νησί μας, τους χορηγούς, τους εθελοντές και κυρίως τον κόσμο για τη μαζική συμμετοχή του και ευχόμαστε το «Νάξος - Greece 3X3» να γίνει θεσμός!

Με αφορμή το τουρνουά και την τεράστια συμμετοχή αθλητών και ανθρώπων όλων των ηλικιών και φύλλων, θα θέλαμε να ξανατονίσουμε την αναγκαιότητα δημιουργίας αθλητικών εγκαταστάσεων που θα καλύπτουν τις ανάγκες του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας. Τέτοιοι χώροι θα είναι ευεργετικοί και για τους αθλητικούς συλλόγους, που και φέτος έδειξαν την κυριαρχία της Νάξου στο Κυκλαδικό μπάσκετ κατακτώντας τα 4 από τα 6 τοπικά πρωταθλήματα, αλλά και για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, δίνοντας σε όλους πολίτες εύκολη πρόσβαση σε ένα άθλημα προσιτό για όλους.

 DSC2906

 DSC3051

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares