Παρασκευή, 22 Ιουλίου 2022 13:33

«Τζάμπολ» με την συνέντευξη τύπου στο ''Νάξος Greece 3x3'' [vid-pics]

Ολοκληρώθηκε πριν λίγο η συνέντευξη τύπου του ''Νάξος Greece 3x3'' στο δημαρχιακό μέγαρο του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

Ο Τάσος Βάβουλας που είναι ο υπεύθυνος από πλευράς δήμου για τη διοργάνωση έκανε αναφορά σε οργανωτικά θέματα, ενώ όπως είπε θα αγωνιστούν 40 ομάδες με 160 αθλητές.

Ο δήμαρχος, Δημήτρης Λιανός ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλουν για να βγει εις πέρας η διοργάνωση που τελεί υπό την εγίδα της ΕΟΚ και γίνεται σε συνεργασία με την ΕΣΚ Κυκλάδων.

''Θέλουμε να δώσουμε ένα άλλο τόνο στον αθλητισμό'' τόνισε ο αντιδήμαρχος, αρμόδιος για τον αθλητισμό, Βαγγέλης Κατσαράς, που επισήμανε την προσπάθεια που κάνει ο δήμος για να διοργανώσει τέτοιους αγώνες. Μάλιστα, όπως προανήγγειλε θα γίνει και παιχνίδι μεταξύ των δημοτικών συμβούλων την Κυριακή.

Ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής και γυμναστής στο επάγγελμα, Ηλίας Ορφανός στάθηκε στην εκγύμναση των αθλητών.

Ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων αναφέρθηκε στην καινοτομία του 3χ3 που έχει εισαχθεί από την ΕΟΚ, ενώ ευχαρίστησε τον δήμο για τις μπασκετικές δράσεις που κάνει.

Τέλος ο επαγγελματίας Ναξιώτης καλαθοσφαιριστής, Μιχάλης Πολυτάρχου τόνισε τη χαρά του που το νησί του γίνεται μία τέτοια δραστηριότητα και επισήμανε ότι αυτό χαροποιεί όλους, είτε τους αθλητές που συμμετάσχουν, είτε τους γονείς που παρακολουθούντα παιδιά τους να παίζουν.

Δείτε αναλυτικά τι ειπώθηκε και φωτογραφίες:

 

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares