Κυριακή, 17 Ιουλίου 2022 12:32

Τον Ματέι Στογιάνοβιτς έχει βάλει στο… μάτι ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”

Σύμφωνα με πληροφορίες του s.c., οι άνθρωποι του κυκλαδίτικου συλλόγου έχουν βάλει στο… μάτι τον Ματέι Στογιάνοβιτς, ο οποίος αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στην Β’ εθνική τα τελευταία χρόνια και το απέδειξε και την περυσινή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα του ΑΟΚ Χανιά.

Ο 27χρονος (20/06/1995), ύψους 1μ.90εκ. γκαρντ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της κρητικής ομάδας συμβάλλοντας στα μέγιστα ώστε το σύνολο του Ανδρέα Κεσαπίδη να τερματίσει στην 5η θέση του Β’ ομίλου με ρεκόρ 15 νίκες και 11 ήττες.

Stojanovic APAS 2

Ο Στογιάνοβιτς που στο παρελθόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, εφηβικό Παναθηναϊκού, ΑΟ Γαλατσίου, Άρη Νίκαιας, Φάρο Κερατσινίου, Κεραυνό Αιγίου, Πανερυθραϊκό, Έσπερο Λαμίας και ΑΟ Αγρινίου ήταν από τους καλύτερους σκόρερ του ΑΟΚ, διότι μέτρησε 11 πόντους μέσο όρο σε 25 παιχνίδια. Έτσι, ο Στογιάνοβιτς πραγματοποίησε ακόμη μία χρονιά στην Β΄ εθνική με διψήφιο μέσο όρο πόντων, ενώ κορυφαία του σεζόν (2019-20) ήταν με τον Έσπερο Λαμίας όταν και σημείωνε  15,5 πόντους με 37 τρίποντα σε 21 αγώνες.

Stojanovic APAS 3

Μάλιστα, ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών στην εντός έδρας νίκη (76-71) των Χανίων επί του Παλαιού Φαλήρου την 9η αγωνιστική, στις 12 Δεκεμβρίου, όταν η ομάδα της Κρήτης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με σκορ 64-67, κατάφερε με τρίποντο του Στογιάνοβιτς να ισοφαρίσει σε 67-67 (στο βίντεο που ακολουθεί, στο 2:44 το τρίποντο) και με έμμεσο τρίποντο του Στάθη Παπαδάκη να προηγηθεί με 70-67, και να βάλει τις βάσεις της νίκης.

Στον ΑΠΑΣ, που συνεχίζουν το κτίσιμο της ομάδας εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, βολιδοσκόπησαν ακόμη μία πολύ καλή περίπτωση από το “πάνω ράφι”. Ο λόγος για τον Κώστα Κουφόπουλο που αγωνίστηκε τη σεζόν που τελείωσε στο Ψυχικό, όντας συμπαίκτης του Μιχάλη Πολυτάρχου. Οι επαφές με τον 23χρονο γκαρντ πάντως δεν καρποφόρησαν διότι ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Παγκρατίου και της Δάφνης Δαφνίου, αφού πρώτα τους ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον, τους διεμήνυσε ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της Α2 κατηγορίας.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του Νικόλα Χαρούνι που ανέφερε σε παλαιότερο δημοσίευμα το “SportCyclades” η περίπτωση με τον πρώην σέντερ του Έσπερου Καλλιθέας προχωράει και δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν εξελίξεις…

Stojanovic APAS 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares