Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2022 16:16

Σήκωσαν την κούπα οι παμπαίδες του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” κόντρα στον αξιόμαχο Περιστεριώνα Τήνου

Τον δεύτερό του τίτλο τη φετινή σεζόν πανηγύρισε την Δευτέρα 11 Ιουλίου το απόγευμα ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”.

Η ομάδα της Νάξου μετά το πρωτάθλημα εφήβων που κατέκτησε στις 27 Μαρτίου στη Σύρο, αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της ΕΣΚ Κυκλάδων και στην κατηγορία των παμπαίδων, αφού στον τελικό που διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης” επικράτησε του αξιόμαχου Περιστεριώνα με σκορ 40-36 και πρόσθεσε ακόμη μία κούπα στην τροπαιοθήκη της.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη σελίδα του ναξιώτικου συλλόγου στο facebook: “Την «χρυσή γενιά» του ΑΠ.Α.Σ που κατέκτησε το πρωτάθλημα σε παιδικό και εφηβικό τα δυο τελευταία χρόνια, ακολουθούν τα μικρότερα «αδέλφια» τους, τα οποία, μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, επικράτησαν του αξιόμαχου Περιστεριώνα στον τελικό του Πρωταθλήματος των Παμπαίδων!

Την δουλειά που έγινε όλη την χρονιά από τον coach Βερβαινιώτη (του ανήκει ένα μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας) συμπλήρωσε με το «άγγιγμα του Μίδα» ο coach Αθανασιάδης, ο οποίος τρίτωσε τα Πρωταθλήματά του με τα τμήματα υποδομής του συλλόγου μας!!

Συγχαρητήρια (παμ)παίδες!, Το μέλλον του συλλόγου μας είστε εσείς!!”.

Στα του ματς της Δευτέρας, πολύ αμφίρροπο το παιχνίδι με αυξομειώσεις στο σκορ και στην απόδοση των ομάδων. Αστοχία και έλλειψη ρυθμού κι από τις δύο πλευρές σε ένα σκηνικό που όλα έδειχναν ότι θα κριθεί στο τέλος.

Η ομάδα της Νάξου στηρίχθηκε περισσότερο σε ατομικές προσπάθειες και στον παλμό της εξέδρας κάνοντας την διαφορά που της έδωσε την νίκη μόλις βρήκε λίγο σουτ έξω από το τρίποντο. Από την άλλη πλευρά, οι νεαροί αθλητές του Αντώνη Βιδάλη είχαν όμορφες συνεργασίες και προσήλωση στην άμυνα.

Έτσι το τελικό αποτέλεσμα ήταν το επιστέγασμα των προσπαθειών των νεαρών αθλητών που μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού έδωσαν τα πάντα για τη νίκη και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια

Άλλωστε, αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό κι όχι το τελικό αποτέλεσμα. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των τεσσάρων ομάδων, τον μέχρι πρότινος προπονητή του ΑΠΑΣ, τον Μιχάλη Βερβαινιώτη, τον Παναγιώτη Αθανασιάδη που όποτε του ζητηθεί δηλώνει “παρών”, καθώς και στον “πιστό στρατιώτη” κι “ακούραστο εργάτη” του Περιστεριώνα, τον Αντώνη Βιδάλη για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Άγγ. Σαμοθράκης, Απ. Οικονόμου.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-6, 15-15 (ημίχρονο), 26-24, 40-36.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Παν. Αθανασιάδης): Παπανικολάου Θ. 16 (2), Κορακίτης, Κουφόπουλος 10 (1), Τριαντάφυλλος 4, Παπαϊωάννου, Μαγγιώρος 7 (1), Βερώνης 3 (1), Ορφανός, Κιουλάφης Γ., Διαμαντάαρης, Κιουλάφης Ν., Λεονταρής.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Αντ. Βιδάλης): Κλαυδιανός 12, Αναγνωστόπουλος, Συρίγος 2, Βλαστός, Χαρικιόπουλος 3 (1), Τσιντζιλίδας, Μαχμούτι 8, Φώσκολος Μαρκ., Κορνάρος, Κορνάρος Πετ., Πολυκανδρίτης 3 (1), Παπαευθυμίου 8 (1).

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares