Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022 19:47

Ώρα τίτλου στους παμπαίδες της ΕΣΚ Κυκλάδων

Την Δευτέρα 11 Ιουλίου στις 2:30 μ.μ. ο ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” και ο Περιστεριώνας Τήνου θα διεκδικήσουν στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” τον τίτλο στο πρωτάθλημα των παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Τα δύο κυκλαδίτικα σωματεία που απέκλεισαν στους ημιτελικούς, τον ΑΟ Άνδρου και τον Μαρπησσαϊκό αντίστοιχα, θα μονομαχήσουν ξανά σε τελικό στην ίδια κατηγορία έπειτα από τρία χρόνια, όπως το Σάββατο 22 Ιουνίου του 2019 όταν στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895” το συγκρότημα της Τήνου είχε επικρατήσει με σκορ 54-36  και είχε φτάσει τους τέσσερις τίτλους τη σεζόν εκείνη, μετά από τα πρωταθλήματα των εφήβων, των κορασίδων και των παίδων.

Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία. Αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

Διαιτητές έχουν οριστεί οι έμπειροι Άγγελος Σαμοθράκης και Αποστόλης Οικονόμου.

2022 07 08 6

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares