Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 11:15

Παραμένει στον Α.Ο. Μυκόνου ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης

Στον Α.Ο. Μυκόνου θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Β' Εθνική ο Δημήτρης Μανωλιτσάκης, ο οποίος θα βρίσκεται δίπλα στον Γιάννη Τζήμα στη θέση του βοηθού προπονητή.

Να θυμίσουμε πως την περσινή σεζόν ο κ. Μανωλιτσάκης αν και ξεκίνησε την περσυνή χρονιά ως βοηθός προπονητής του κ. Δελαπάσχου, στη συνέχεια ανέλαβε τα ηνία της ομάδας και την οδήγησε αήττητη στην άνοδο.

Δείτε την σχετική ανακοίνωση.

Για όλη του την προσφορά στην περσινή ομάδα,«αλληλοανανεώνουμε»
την εμπιστοσύνη μας με τον κ. Μανωλιτσακη,
ο οποίος την οδήγησε στο πρώτο της πρωτάθλημα -και αήττητο- στην Γ´ Εθνικη!
——
Η εξαιρετική συνεργασία με τον κοουτς Δ.Μανωλιτσάκη συνεχίζεται και στην παρθενική μας εμφάνιση στην Β´ Εθνική, ως assistant coach και ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας ως ένας από τους πολύτιμους συνδετικούς κρίκους της περσινής με την φετινή ομάδα.
——
Λίγα λόγια για την πορεία του:
Ξεκίνησε την προπονητική του πορεία το 1998, στον Περίανδρο Κορίνθου. Από το 1999 μέχρι το 2002 εργάστηκε στον Τήρωνα Αγίων Θεοδώρων, ενώ από το 2002 μέχρι το 2005 βρέθηκε στην Ολυμπιάδα Άσσου-Λεχαίου με την οποία είχε σημαντικές επιτυχίες. Στην συνέχεια συνεργάστηκε με τον Παλαίμωνα Κορίνθου με τον οποίο το 2008 κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο της ΕΣΚΑΚ. Πριν μετακομίσει στον Ποσειδώνα Λουτρακίου ήταν assistant coach στον Κεραυνό Αιγίου και προπονητής των ακαδημιών του ΚΑΟ Κορίνθου και παράλληλα προπονητής κλιμακίων του νομού Κορίνθου.
——
Προχωράμε.
Κάθε μέρα και μια «νέα» μέρα.
Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares