Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 17:06

Κώστας Ρουμελιώτης στο “SC”: Θέλουμε να δημιουργήσουμε μία ομάδα συμπαικτών στον ΑΠΑΣ Νάξου

Στο πρόσωπο του Κώστα Ρουμελιώτη βρήκαν τον αντικαταστάτη του Λευτέρη Τσαουσίδη οι άνθρωποι του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” για να καθοδηγήσει την ομάδα τους στο επόμενο πρωτάθλημα, του 1ου ομίλου της Β’ εθνικής.

Λίγη ώρα μετά την επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου του νησιού της Αριάδνης, το “SportCylclades” επικοινώνησε με τον νέο προπονητή των Φαναρίων, ο οποίος φάνηκε αρκετά καλά ενημερωμένος για το που έρχεται και για τον βαθμό δυσκολιών που έχει να αντιμετωπίσει.

«Ήταν μία άκρως τιμητική πρόταση από μία οργανωμένη ομάδα», ήταν τα πρώτα λόγια του coach Ρουμελιώτη, ο οποίος τις επόμενες ημέρες αναμένεται στη Νάξο για να συναντηθεί από κοντά με τους ιθύνοντες του ΑΠΑΣ και να προχωρήσουν από κοινού τον σχεδιασμό εν όψει της νέας σεζόν. Όχι βέβαια, πως δεν έχει ξεκινήσει, καθώς μέσω καθημερινής επικοινωνίας οι δύο πλευρές “κτίζουν” τον νέο ΑΠΑΣ.

«Δέχθηκα μία πρόταση από έναν σύλλογο που έχει όραμα και όλοι στον μπασκετικό χώρο μιλούν με τα καλύτερα για την φερεγγυότητά του και τα όνειρα που έχουν αυτοί οι άνθρωποι που τον διοικούν», τόνισε ο “αδιάκοπος εργάτης” όπως τον χαρακτήρισε η  ανακοίνωση των Φαναρίων και πρόσθεσε: «Σίγουρα η σεζόν που έρχεται είναι αρκετά δύσκολη. Υπάρχουν δύο μεγάλα φαβορί στον όμιλό μας, ο Μίλωνας και ο ΑΟ Μυκόνου, οπότε για να παραμείνεις στη Β’ εθνική όπως άλλαξαν από το νέο πρωτάθλημα οι βαθμολογικές ανακατατάξεις θα πρέπει να κάνεις πορεία πρωταθλητισμού. Χρειάζεται υπομονή, στήριξη από τον κόσμο και σωστές επιλογές ως προς την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού».

Και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι είναι μία κομβική χρονιά. Στόχος μας είναι δημιουργήσουμε μία ομάδα συμπαικτών που θα παλεύει την κάθε κατοχή τον κάθε αγώνα , ανεξάρτητα από την βαθμολογική της θέση ως το τέλος του πρωταθλήματος. Παράλληλα, να εδραιωθούμε στην Β’ εθνική που το έχει ανάγκη τόσο το ναξιώτικο, όσο και το κυκλαδίτκο μπάσκετ».

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares