Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 15:56

Πρώτος σκόρερ του Πανναξιακού ΑΟΚ στα μπαράζ ο Γιάννης Καραγκιολίδης

Ο Χρήστος Χατζηχρήστος του ΝΟ Θυμιανιών αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του ειδικού πρωταθλήματος για την άνοδο στην Γ’ εθνική που διεξήχθη από 24 έως και 26 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς με τον Αιολικό Μυτιλήνης να παίρνει την πρώτη θέση και το εισιτήριο για τις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Ο άσος των πρωταθλητών Χίου πέτυχε συνολικά 64 πόντους στα τρία ματς, ενώ στην 2η θέση βρίσκεται ο Θοδωρής Ντουζίδης του Αιολικού με 42 πόντους. Τρίτος σκόρερ με 38 πόντους ο Κώστας Βλαγκόγιας της ΕΑ Καλύμνου, η οποία περιμένει να αδειάσει η θέση του ΒΑΟΛ Χίου για να ανέβει κι εκείνη στην Γ’ εθνική.

karagiolidis scorer 2

Έναν πόντο λιγότερο από τον Βλαγκόγια της ΕΑΚΑ ένας “δικός μας”. Ο Γιάννης Καραγκιολίδης του Πανναξιακού ΑΟΚ, πέτυχε 37 πόντους εκ των οποίων οι 12 ήταν με τα τέσσερα εύστοχα σουτ τριών πόντων που σημείωσε. Την πρώτη πεντάδα των “top scorers” του 29ου ειδικού πρωταθλήματος αγώνων μπαράζ συμπληρώνουν ο “γερόλυκος” Αντώνης Καλιμανάς του ΝΟΘ και ο αειθαλής Γιάννης Γιαννούλης του Αιολικού. Αμφότεροι σημείωσαν από 34 πόντους με τον “Γιαν-Γιαν” να μπορούσε να ήταν σε καλύτερη θέση, αν ήταν πιο εύστοχος από την γραμμή της φιλανθρωπίας, ενώ το 2019 με τη φανέλα του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στους αγώνες των μπαράζ στο “Ανδρέας Παπανδρέου” είχε πετύχει συνολικά 91 πόντους!

Αναλυτικά:

1. Χρήστος Χατζηχρήστος (Ν.Ο. Θυμιανών) 64π.
2. Θοδωρής Ντουζίδης (Αιολικός) 42π.
3. Κώστας Βλαγκόγιας (ΕΑ Καλύμνου) 38π.
4. Γιάννης Καραγκολίδης (Πανναξιακός ΑΟΚ) 37π.
5. Αντώνης Καλιμανάς (ΝΟ Θυμιανών) 34π.
-   Γιάννης Γιαννούλης (Αιολικός) 34 π.

Πρώτος στα τρίποντα τερμάτισε ο Αντώνης Καλιμανάς του ΝΟΘ με εννέα, με τον Νίκο Ξετρίχη του Αιολικού να έχει οκτώ, ο Σταύρος Σίσιου της ΕΑΚΑ και Χάρης Ατζαμόγλου του Πανναξιακού ΑΟΚ είχαν έξι ,ενώ ο Χρήστος  Χατζηχρήστος του ΝΟΘ έβαλε πέντε.

Όσο για τους σκόρερ της ομάδας του Μάριου Ονάσογλου, οι οποίοι πέτυχαν συνολικά 157 πόντους σημείωσαν: Καραγκιολίδης 37 (4), Ατζάμογλου 32 (6), Μαγγιώρος 22 (1), Καραγιάννης 20, Αγγελόπουλος 18, Μυλωνάς 15 (1), Βόμβας 5 (1), Καλαβρός 5 (1), Κεφαλιανός 2, Πιτταράς 1, ενώ ο Στέλιος Χατζόπουλος που ήταν στην αποστολή δεν πήρε χρόνο συμμετοχής σε κανένα παιχνίδι από τα τρία.

karagiolidis scorer 3

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares