Σάββατο, 25 Ιουνίου 2022 19:26

Αντάμωσαν ξανά “Γιαν-Γιαν” και coach Αθανασιάδης

Δύο άνθρωποι με ναξιώτικο παρελθόν αντάμωσαν στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς το μεσημέρι του Σαββάτου 25 Ιουνίου.

Ο Γιάννης Γιαννούλης και ο Παναγιώτης Αθανασιάδης συναντήθηκαν στο γήπεδο της Μάρκου Μουσούρου κατά την διάρκεια του παιχνιδιού του Πανναξιακού ΑΟΚ με τον ΝΟ Θυμιανών και θυμήθηκαν αρκετά από την κοινή τους θητεία στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” το 2019.

Τόσο ο νυν καλαθοσφαιριστής του Αιολικού Μυτιλήνης, όσο και ο Κατερινιώτης τεχνικός διατηρούν άριστες σχέσεις μέχρι και σήμερα. Μάλιστα, ο coach Αθανασιάδης, ο οποίος βρίσκεται στην Αθήνα με αφορμή το Διεθνές Σεμινάριο "Αθήνα 2022" που πραγματοποιείται από τις 24 έως τις 26 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο Πανελληνίου που διοργανώνει ο ΣΕΠΚ θα βρεθεί σε λίγες ημέρες στο νησί της Αριάδνης οικογενειακώς, αφού από την 1η έως τις 11 Ιουλίου θα είναι ο υπεύθυνος του 4ου καλοκαιρινού καμπ που διοργανώνει ο ΑΠΑΣ Νάξου.

Εκτός του Αθανασιάδη, στις εξέδρες του κλειστού του Μετς, προκειμένου να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση των πρωταθλητών Κυκλάδων βρέθηκαν ξανά, ο προπονητής του γυναικείου τμήματος του Πανναξιακού ΑΟΚ, ο Δημήτρης Πετρακάκης, ο πρώην προπονητής του Πανναξιακού ΑΟΝ, ο Δημήτρης Δαμιανίδης και οι πρώην παίκτες του ΠΑΟΝ, ο Βαγγέλης Πολυτάρχου και ο Νίκος Αρτσάνος.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares