Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 23:03

Τελευταία πρόβα του Πανναξιακού ΑΟΚ επί αθηναϊκού εδάφους πριν την πρεμιέρα των μπαράζ

Τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα (Παρασκευή, 24/6, 5:00 μ.μ.) με τη ΕΑ Καλύμνου στο κλειστό γυμναστήριο του Μετς πραγματοποίησε ο Πανναξιακός ΑΟΚ επί αθηναϊκού εδάφους.

Οι πρωταθλητές Κυκλάδων λίγη ώρα μετά την άφιξή τους στην πρωτεύουσα και παρά το γεγονός πως από το πρωί της Πέμπτης η Αθήνα “βράζει” από την αφόρητη ζέστη, έκαναν την τελευταία τους πρόβα στο γήπεδο του Θεμιστοκλή Αιγάλεω εν όψει της πρεμιέρας των αγώνων μπαράζ για την άνοδο στην Γ’ εθνική κατηγορία μπάσκετ ανδρών.

PROPONHSH ATHINA 6

Ο Μάριος Ονάσογλου στην ομιλία του προς τους καλαθοσφαιριστές του προσπάθησε να τους τονώσει το ηθικό. Τους επεσήμανε το που θα πρέπει να εστιάσουν την προσοχή τους απέναντι στους πρωταθλητές Δωδεκανήσων, τους ανέλυσε το δικό τους παιχνίδι ζητώντας τους να παίξουν χωρίς κανένα άγχος για το αποτέλεσμα και να δείξουν πως έχουν σφυγμό.

Οι “κυανοκίτρινοι” από την πλευρά τους άκουσαν με προσοχή τα λόγια του προπονητή τους, ενώ άπαντες δεν παρέλειψαν να ευχηθούν στον συμπαίκτη τους, τον Δήμο Αγγελόπουλο. Ο σέντερ του Πανναξιακού ζει μία από τις ομορφότερες στιγμές της ζωής του, καθώς η σύζυγός του έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

PROPONHSH ATHINA 5

Διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία του Πανναξιακού ευχαριστούν δημόσια τους ανθρώπους του Θεμιστοκλή Αιγάλεω και δη τον πρόεδρο του σωματείου των δυτικών προαστίων, τον Ιωάννη Δαμόπουλο για την παραχώρηση του γηπέδου ώστε να πραγματοποιηθεί η προπόνηση της ανδρικής ομάδας.

 

;

 

 PROPONHSH ATHINA 1PROPONHSH ATHINA 2PROPONHSH ATHINA 3PROPONHSH ATHINA 4

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares