Κυριακή, 19 Ιουνίου 2022 15:13

Αρχίζουν να βλέπουν υποψήφιους προπονητές στον ΑΠΑΣ Νάξου, στη λίστα και ο Φώτης Καρακώστας

Η αναζήτηση του διαδόχου του Λευτέρη Τσαουσίδη έχει ξεκινήσει στον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, οι οποίοι αναμένεται να περάσουν από συνέντευξη αρκετούς κόουτς.

Ένα από τα ονόματα που ξεχωρίζουν στη λίστα των υποψήφιων προπονητών είναι κι αυτό του Φώτη Καρακώστα. Ο έμπειρος τεχνικός είναι γνωστός στους διοικούντες τον ΑΠΑΣ, αφού τον Μάρτιο του 2020 είχε συμφωνήσει να αναλάβει τα ηνία της ομάδας , ως διάδοχος του Θοδωρή Αλμπάνη, αλλά δεν πρόλαβε καν να ξεκινήσει ποτέ, διότι η πανδημία του κορονοϊού είχε άλλα σχέδια… Οι δύο πλευρές είχαν βρεθεί, συζήτησαν, αλλά τρόπος δεν βρέθηκε, αφού ο τεχνικός απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του έγινε για παραμονή και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Παρόλα αυτά οι σχέσεις τους παραμένει ως σήμερα πολύ καλή. Αμφότεροι διατηρούν επαφή με τους Ναξιώτες να ζητούν τη γνώμη του Καρακώστα σε θέματα οργάνωσης και εκείνος από την πλευρά του να τους βοηθάει κάθε φορά όσο μπορεί.

Έτσι, οι άνθρωποι του συλλόγου του νησιού της Αριάδνης δεν δίστασαν να… χτυπήσουν την πόρτα του Καρακώστα κι αυτή τη φορά ώστε να επιστρέψει στις Κυκλάδες και να οδηγήσει τον ΑΠΑΣ στο νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής. Ο Καρακώστας, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του πριν λίγο καιρό με την Ηλιούπολη που την επανέφερε μετά από 21 χρόνια στην Γ' εθνική και συμμετείχε στον τελικό του κυπέλλου της ΕΣΚΑ όπου και έχασε (91-79) από την πολύ καλύτερη ομάδα του Αιγάλεω, ούτε δέχθηκε, ούτε απέρριψε την πρόταση των Ναξιωτών αφήνοντας προς τος παρόν ανοιχτό το ενδεχόμενο μίας νέας συνεργασίας.

Karakostas APAS 2

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares