Σάββατο, 18 Ιουνίου 2022 23:17

Απόλυτη επιτυχία στο τουρνουά “Τήνια 2022 U14”

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά μπάσκετ “Τήνια 2022 U14” που διοργάνωσε ο Περιστεριώνας Τήνου σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου το διήμερο 16 και 17 Ιουνίου στο νησί της Μεγαλόχαρης.

Με τη συμμετοχή της ομάδας του Περιστερίου, που κατέκτησε το πρωτάθλημα παμπαίδων της ΕΣΚ Αττικής, του ιστορικού σωματείου του Πανιωνίου, την ανταγωνιστική κυκλαδίτικη ομάδα του ΑΟ Άνδρου και τον οικοδεσπότη Περιστεριώνα οι νεαροί αθλητές, οι προπονητές, αλλά κι όσοι παραβρέθηκαν στο “Τήνια 1895” αγκάλιασαν με ενθουσιασμό το μπασκετικό αυτό θεσμό, στέλνοντας τα δικά τους μηνύματα σε όλη την επαρχία. Μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, δείχνοντας την αγάπη τους για το μπάσκετ φροντίζοντας να περάσουν ένα ξεχωριστό διήμερο στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού.

tournoua Peristeriona (5)

Άπαντες έμειναν κατενθουσιασμένοι από την κυκλαδίτικη και δη την τηνιακή φιλοξενία, ενώ πέραν της “μπασκετικής οικογένειας” του Περιστεριώνα τα εύσημα για την διεξαγωγή αυτού του όμορφου τουρνουά ανήκουν και στον Γιώργο Καράγκουτη, καθώς ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής του Πανιωνίου ήταν εκείνος που συνέβαλε στα μέγιστα ώστε να έρθουν στην Τήνο τα δύο αθηναϊκά σωματεία.

tournoua Peristeriona (1)

Την πρώτη θέση σε αυτό το τουρνουά κατέλαβε το Περιστέρι με το σωματείο των δυτικών προαστίων της Αττικής να κερδίζει όλους τους αντιπάλους του. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Πανιώνιος, την τρίτη ο Περιστεριώνας, ενώ την τέταρτη ο ΑΟ Άνδρου. Βέβαια, το αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή λεπτομέρεια.

tournoua Peristeriona (2)

Αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των τεσσάρων ομάδων, τον Αντώνη Βιδάλη (Περιστεριώνας Τήνου), τον Κυριάκο Μουστάκα (ΑΟ Άνδρου), τους Γιάννη Βαλληνδρά, Βαγγέλη Σκλάβο (Περιστέρι) και τους Παντελή Κοψιά, Αθανάσιο Κωνσταντώνη (Πανιώνιος) για το έργο τους, στους νεαρούς αθλητές για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

tournoua Peristeriona (3)

Κατά την τελετή λήξης, όπου παραβρέθηκε και η Έπαρχος Τήνου, η κα Νατάσσα Δεληγιάννη μοιράστηκαν σε όλους τους συμμετέχοντες διπλώματα και μετάλλια ανανεώνοντας το ραντεβού τους για κάποιο άλλο τουρνουά. Και οι τέσσερις ομάδες είχαν την ευκαιρία να παίξουν, να ευχαριστηθούν το μπάσκετ και τα παιδιά να κάνουν νέους φίλους. Άλλωστε, αυτή είναι η πραγματική μαγεία του μπάσκετ. Αυτές τις εικόνες θέλουν να βλέπουμε όλοι μας κι αυτά τα χαμόγελα πρέπει να συνοδεύουν κάθε προσπάθεια των μεγαλύτερων.

tournoua Peristeriona (7)

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ

Περιστεριώνας Τήνου – Περιστέρι 38-75

ΑΟ Άνδρου – Πανιώνιος 46-62

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ

Περιστεριώνας Τήνου – ΑΟ Άνδρου 56-44

Περιστέρι – Πανιώνιος 55-53

ΑΟ Άνδρου – Περιστέρι 31-82

Περιστεριώνας Τήνου – Πανιώνιος 45-65.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares