Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 10:30

“Τέσσερα στα τέσσερα” οι παμπαίδες του ΑΠΑΣ Νάξου, άνετα τον Μαρπησσαϊκό

Αήττητοι παρέμειναν για ακόμη μία αγωνιστική οι παμπαίδες του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” στο πλαίσιο του πρωταθλήματος των παμπαίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Οι νεαροί Ναξιώτες του Θύμιου Γαρδίκη επικράτησαν με σκορ 61-20 του Μαρπησσαϊκού το απόγευμα του Σαββάτου 11 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Νάξου “Δημήτριος Περιστεράκης” κάνοντας το “τέσσερα στα τέσσερα” και οδεύουν ολοταχώς προ το φετινό φάιναλ φορ της διοργάνωσης.

APAS MARPISSIKOS PAMPAIDES 2

Παρά το τελικό αποτέλεσμα, στην τελική φάση οδεύει και το σωματείο της Πάρου του Βαγγέλη Μουρογιάννη που έχει ακόμη ένα παιχνίδι στη φάση των ομίλων, αυτό με αντίπαλο τον Πανναξιακό ΑΟΚ στην Μάρπησσα.

Όπως φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε ολόκληρη την διάρκεια του παιχνιδιού και η νίκη τους θεωρείται απόλυτα δίκαιη. Πήραν από την αρχή της σαββατιάτικης αναμέτρησης τα ηνία στο σκορ κι εκμεταλλευόμενοι στο έπακρον την διαφορά ηλικίας που είχαν με τους αντιπάλους τους έφτασαν στην νίκη.

APAS MARPISSIKOS PAMPAIDES 3

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κων. Παπαδημητρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 20-8, 37-10 (ημίχρονο), 45-18, 61-20.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Ευθ. Γαρδίκης): Παπανικολάου Θησ. 8, Τριαντάφυλλος 12, Κιουλάφης Νικ. 2, Λιαγκρής, Ψαρρας, Κιουλάφης Γιαν., Βερώνης 6, Διαμαντάρης 5 (1), Κιουλάφης Γιωρ. 14, Ορφανός 8 (1), Κουφόπουλος 6, Λεοντάρης.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Ευάγ. Μουρογιάννης): Καπούτσος, Ρούσσος, Μητσάτσος 2, Πετρόπουλος, Κεφαλάς Γιωργ. 2, Κεφαλάς Παντ., Κλαμπατσέας 1, Κανάλες, Μηναδάκης 7 (1), Τριβυζάς Ηρ., Δραγάζης, Τριβυζάς Κων. 8.

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares