Τρίτη, 07 Ιουνίου 2022 19:45

Επιστρέφει στον “Ιστορικό” ο Φάνης Χριστοδούλου

Έτοιμοι να ενεργοποιήσουν μία πολύ μεγάλη “βόμβα” στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ είναι οι νέοι διοικητικοί παράγοντες του Πανιωνίου, οι Θεόδωρος Μικρόπουλος και Παναγιώτης Ηλιάδης.

 

Κι αυτή η “βόμβα” ακούει στο όνομα Φάνης Χριστοδούλου! Η νέα διοίκηση του τμήματος του “Ιστορικού”, που επιθυμεί να κάνει τον σύλλογο της Νέας Σμύρνης ξανά πρωταγωνιστή κι γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε κατεβαίνει στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Β' εθνικής κατηγορίας μπάσκετ ανδρών με στόχο την επάνοδο στην Α2, έχει κάνει πρόταση για να επιστρέψει στην ομάδα ο παίκτης που έχει συνδέσει όσο κανείς άλλος το όνομα του με τους “κυανέρυθρους”.

XRISTODOULOU FANIS

Ο παίκτης που συνέδεσε όσο κανείς άλλος το όνομα του με τον Πανιώνιο κι ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ επιστρέφει στην ανδρική ομάδα του σωματείου της Νέας Σμύρνης, αυτή τη φορά από ένα τελείως διαφορετικό πόστο.

Συγκεκριμένα συμφώνησε να αναλάβει χρέη μάνατζερ αποδεχόμενος την πρόταση που του έγινε από την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 13 συναπτά έτη και κέρδισε μαζί της το κύπελλο Ελλάδος το 1991. Η επιστροφή του Φάνη είναι μία εντυπωσιακή αλλά κι ουσιαστική κίνηση, διότι ο άλλοτε διεθνής άσος θα προσφέρει τα μέγιστα με την εμπειρία του και την γνώση του στην επαναφορά του “Ιστορικού” στο υψηλό επίπεδο.

1991

Τα τελευταία χρόνια ο Φάνης Χριστοδούλου, ο οποίος είναι ίσως ο μοναδικός αθλητής που όλοι τον φωνάζουν με το μικρό του όνομα, έχει γίνει μόνιμος κάτοικος της Πάρου και διατηρεί πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στα Μάρμαρα. «Μου αρέσει η Πάρος, κατάγεται και η σύζυγός μου από το νησί. Βίωσα, όπως όλος ο κόσμος, την αποξένωση της πολύβουης ζωής στην Αθήνα. Μετάνιωσα που δεν ήρθα πιο πριν στο νησί, γιατί περνάω υπέροχα», είχε δηλώσει στο παρελθόν.

christodoulou sarris 1 1 2014 1Πριν από σχεδόν ένα χρόνο, τον Ιούλιο του 2021 είχε ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μηχανή του όπου κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του παλαίμαχου άσου με αεροσκάφος του ΕΚΑΒ στην Αθήνα. Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 7 Ιουλίου μαζί με τον άλλοτε συμπαίκτη του στον Πανιώνιο, τον Γιώργο Καράγκουτη είχαν δώσει το παρόν στο final four του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας όπως φανερώνει και το σχετικό βίντεο του “SportCyclades”:

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares