Τρίτη, 17 Μαΐου 2022 14:15

Το ευχαριστώ του ΑΟ Πάρου για το F4 του παιδικού και η ειδική αφιέρωση…

Ευχαριστήριο μήνυμα προς όσους βοήθησαν στην διεξαγωγή του φετινού φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων απηύθυνε ο “οικοδεσπότης” της τελικής φάσης, ο ΑΟ Πάρου μέσω της επίσημης σελίδας του συλλόγου στο facebook.

Οι ιθύνοντες του σωματείου ευχαριστούν δημόσια τους χορηγούς τους, την διοίκηση της ΕΣΚΚ, τους διαιτητές Άγγελο Σαμοθράκη και Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο που σφύριξαν και τους τέσσερις αγώνες, ενώ κάνουν και ιδιαίτερη αναφορά σε ένα δικός μας “παιδί”, τον αρχισυντάκτη του “SportCyclades” στο τμήμα του μπάσκετ, τον Ιωάννη Νοταρά: «γιατί πιο γρήγορα και από τη σκιά του ετοιμάζει τα ρεπορτάζ των αγώνων!», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Αναλυτικά:

Και τώρα που ..ξεκουραστήκαμε από το Final Four και τελειώνουν σιγά σιγά τα φετινά πρωταθλήματα.. ήρθε η ώρα να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσους είναι πάντα δίπλα στο μπάσκετ του ΑΟ ΠΑΡΟΥ και βοηθούν να είμαστε πάντα πανέτοιμοι για κάθε αγώνα μας εντός κι εκτός έδρας.

RagousisCava για τη χορηγία των νερών στους αθλητές στους εντός έδρας αγώνες μας.

Meltemi Travel Paros για την άψογη συνεργασία μας στην έκδοση εισιτηρίων των εκτός έδρας αγώνων.

Blue Star Ferries για την έκπτωση που μας προσφέρει στα ακτοπλοϊκά μας εισιτήρια.

HELLENIC SEAWAYS για τον ίδιο λόγο.

Τον ΔΗΜΟΣ ΠΑΡΟΥ και ιδιαίτερα τον δήμαρχο Μάρκος Κωβαίος καθώς και την αντιδήμαρχο κ. Σαρρή Δώρα, τη ΔΕΥΑΠ και τη ΚΔΕΠΑ ΠΑΡΟΥ για την σημαντική βοήθεια τους στην επιτυχημένη διεξαγωγή του Final four καθώς και τον καθαρισμό του γηπέδου στο ΕΠΑΛ Παροικίας για την προστασία των αθλητών μας.

Τον Έπαρχο Πάρου κ. Κώστα Μπιζά Κωνσταντίνος Ν. Μπιζάς γιατί είναι πάντα παρών με οποιονδήποτε τρόπο όταν τον χρειαστούμε και μη.

Την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΣΩΣΗΣ-HELLENIC RESCUE TEAM που κάποιες φορές τους ταλαιπωρήσαμε με αργοπορημένες προσκλήσεις και ήταν πάντα εκεί μαζί μας, δίπλα μας!

Το ξενοδοχείο Siroco's Rooms & Studios για την πολύ καλή φιλοξενία των αθλητών, προπονητών και παραγόντων των φιλοξενούμενων ομάδων.

Το σουβλακι του πεπε για τα γεύματα των φιλοξενούμενων ομάδων και την ιδιαίτερη περιποίηση του . Τον Anemomylos Travel για τη μεταφορά των φιλοξενούμενων ομάδων από και προς το κλειστό γήπεδο της Μάρπησσας.

Τον Χρήστο Φραντζή για τη δωρεάν μεταφορά της ομάδας μας στο γήπεδο την ημέρα του τελικού. Την ΕΣΚΚ για την διοργάνωση του Final four και την βοήθειά της όποτε κι αν τη ζητήσαμε.

Τους διαιτητές Άγγελο Σαμοθράκη και Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο για την υπέροχη για ακόμη μια φορά διαιτησία τους στους αγώνες του Final four. Τους κριτές των αγώνων μας στην τελική φάση και όχι μόνο!

Τον πρόεδρο του συλλόγου μας Νίκο Σαρρή και τον Αντιπρόεδρο Λάμπρου Αντώνη γιατί ήταν πάντα εκεί σε ότι χρειαστήκαμε.

Τον Άκη Αλιπράντη, ψυχή του μπασκετικού ΑΟΠ, για το φωτογραφικό του υλικό ...!

Τον Ιωάννη Νοταρά γιατί πιο γρήγορα και από τη σκιά του ετοιμάζει τα ρεπορτάζ των αγώνων! Ευχαριστώ τους προπονητές μας , τους αθλητές μας και τους γονείς ...που με την αγάπη τους και το πείσμα τους μέσα στα γήπεδα μας κάνουν να θέλουμε να προχωράμε και να προχωράμε! Άμα έχουμε ξεχάσει κάποιον συγχωρέστε μας , θα επανέλθουμε!

Ευχαριστούμε ξανά και ξανά!!

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares