Κυριακή, 15 Μαΐου 2022 15:46

Έλαμψε το ΔΑΚ Νάξου με την φιέστα του Πανναξιακού και τον γάμο της Σταυρούλας και του Τάσου [pics-vid]

Σε γιορτή του μπάσκετ μετατράπηκε η αναμέτρηση του πρωταθλήματος Γυναικών της ΕΣΚ Κυκλάδων μεταξύ του Πανναξιακού ΑΟΚ και του ΑΠΑΣ Νάξου ''Τα Φανάρια''.

Αν και πολύ όμορφος ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, με τον πρωταθλητή Πανναξιακό ΑΟΚ πάντως να παίρνει τη νίκη και να παραμένει αήττητος στο πρωτάθλημα.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαβρός, Παπαδημητρόπουλος.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-7, 29-27 (ημίχρονο), 44-34, 57-54.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Δημ. Πετρακάκης): Φάρκωνα 6 (1), Κατσούλη, Κουκή 10, Βάβουλα, Καλλέρη, Καναβάρου 8, Σαραγιώτη 23 (2), Δέτση, Γιαμούρη 2, Καραμιχάλη 8.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Μιχ. Βερβαινιώτης): Κορρέ 5 (1), Φάρκωνα 3 (1), Γιαννακοπούλου 13 (1), Κωστούλα 3 (1), Έντα, Χουζούρη 6 (1), Μαθιάσου 7 (1), Μαργαρίτη, Πιτταρά, Γρατσία, Βελιανίτη, Κρητικού 17 (1).

Μετά τον αγώνα ακολούθησε ο γάμος της αθλήτριας του Πανναξιακού, Σταυρούλας Καραμιχάλη και του προπονητή Τάσου Ντάβου που τους ένωσε με τα δεσμά του γάμου στο παρκέ του κλειστού της Νάξου ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Βαγγέλης Κατσαράς.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων και του Κυπέλλου στα κορίτσια του Πανναξιακού. Τις απονομές πραγματοποίησαν ο αντιδήμαρχος αθλητισμού του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, κ. Βαγγέλης Κατσαράς και ο πρόεδρος της ΕΣΚ Κυκλάδων, κ. Γιώργος Ονάσογλου.

Δείτε το σχετικό βίντεο και φωτογραφίες από την φιέστα και τον Γάμο:

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares