Κυριακή, 08 Μαΐου 2022 10:22

“Δύο στα δύο” για τις παγκορασίδες του Περιστεριώνα με νίκη επί του ΑΟ Μυκόνου

Νικητής και στο δεύτερο παιχνίδι του στο φετινό πρωτάθλημα τον παγκορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων αναδείχθηκε ο Περιστεριώνας.

Η ομάδα της Τήνου επικράτησε με σκορ 46-26 του ΑΟ Μυκόνου το απόγευμα του Σαββάτου 7 Μαΐου και ζευγάρωσε τα ροζ φύλλα αγώνα της μετά τη νίκη στην πρεμιέρα, στις 6 Μαρτίου, επί του ΑΟ Άνδρου.

Οι οικοδέσποινες ήταν μπροστά σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Μπήκαν δυνατά από την αρχή του παιχνιδιού, έπαιξαν πολύ καλές άμυνες, έβγαλαν ωραίες φάσεις κι επέβαλαν τον ρυθμό τους κόντρα στο δυνατό σύνολο του νησιού των ανέμων που είχε μία αξιοπρεπή παρουσία στο κλειστό γυμναστήριο “Τήνια 1895” στην δική του πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν.Βέβαια, το τελικό αποτέλεσμα σε αυτές τις ηλικίες δεν έχει την παραμικρή σημασία.

Αυτό που μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι η καρδιά, η αγάπη και το πάθος που έχεις για το μπάσκετ και γενικότερα για τον αθλητισμό. Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων, τον Παναγιώτη Σιώτη και τον Άγγελο Τσάμη για το έργο τους, στις νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ιωσ. Καραμπατζάκης.ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 10-6, 23-13 (ημίχρονο), 35-21, 46-26.

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παν. Σιώτης): Παγανέλη 2, Σαρρή 4, Δενακαρία 20 (3), Σπανοπούλου, Μαραγκού Αν. 6, Παλαμάρη 4, Πλυτά 4, Βιδάλη 4, Μαραγκού Μαρ. 2, Πολυκανδρίτη, Μπουζαλάκου Μαρ., Λούβαρη.

ΑΟ ΜΥΚΟΝΟΥ (Άγγ. Τσάμης): Γεωργίου 1, Ξυδάκη 1, Κεφαλά, Γαροπούλου, Γεροντή 5, Γαροπούλου 1, Μπαλανίκα 3, Μπίσκα, Μπουτσάι Ελ. 6, Θειακούλη, Κουμριά 5, Μπουτσάι Εβ. 4.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares