Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 12:38

Κυριάκος Μουστάκας: Ομάδα με κίνητρο για δίψα και διάκριση ο ΑΟ Άνδρου

Στην κορυφή του κυκλαδίτικου μπάσκετ βρίσκεται από την Πρωτομαγιά το βράδυ ο ΑΟ Άνδρου. Το παιδικό τμήμα του συλλόγου του βορειότερου νησιού του νομού κατέκτησε το πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδωνμε τον Κυριάκο Μουστάκα να πιστώνεται το μεγαλύτερο μερίδιο (και) της φετινής επιτυχίας, καθώς οι “κυανόλευκοι” πήραν και αυτό των κορασίδων.

Ο ακούραστος “εργάτης” του μπάσκετ στην Άνδρο, ο άνθρωπος που κρατά άσβεστη τη φλόγα του μπάσκετ καθημερινά επιβιβάζεται στο αυτοκίνητό του, φορτωμένο με μπάλες και μετακινείται σε τέσσερα διαφορετικά μέρη του νησιού, από τη Χώρα, στο Μπατσί, στο Γαύριο και στο Κόρθι για να πραγματοποιούνται οι προπονήσεις των τμημάτων! Και φυσικά πέρα από αυτόν τον… μαραθώνιο που δίνει, δεν θα πρέπει να παραλείψουμε ν’ αναφέρουμε ότι έχει και τις ακαδημίες που “μετρούν” περισσότερα από 180 παιδιά.

ANDROS

Μετά το τέλος του συγκλονιστικού τελικού της Κυριακής 1ης Μαΐου στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενος για την κούπα κι όπως μαρτυρούν φίλοι του προπονητές εμφανώς συγκινημένος για την προσπάθεια των νεαρών αθλητών του.

Μία ημέρα μετά τον θρίαμβο της ομάδας του, ο Μουστάκας μίλησε στο “SportCyclades” για την επιτυχία αυτή: «Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος για μια ακόμα επιτυχία του συλλόγου. Είναι το δεύτερο πρωτάθλημα που κατακτούμε φέτος μετά των κορασίδων, το οποίο έρχεται μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά γεμάτο από πολλές δυσκολίες κυρίως από τον πολύ βαρύ χειμώνα που είχαμε κατά την διάρκεια της χρονιάς. Τα παιδιά ξεπέρασαν όλα τα προβλήματα με μεγάλη διάθεση και με κίνητρο την δίψα για να διακριθούν κι αυτό τους δίνει μεγαλύτερη αξία».

ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΠΕΤΣΑΣ

petsas

Από τα χειρότερα φαίνεται πως γλύτωσε ο Βασίλης Πέτσας. Ο νεαρός αθλητής του ΑΟ Άνδρου που τραυματίστηκε στο 5ο λεπτό του πρώτου δεκαλέπτου στη μύτη και μετά από κρίση του ιατρού του αγώνα διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας της Πάρου έκανε τέσσερα ράμματα και το πρωί της Δευτέρας υποβλήθηκε σε ακτινογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι πρόκειται για ένα ράγισμα κι έτσι ο Μουστάκας θα μπορεί να τον υπολογίζει για την προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα λάβει χώρα εκτός απροόπτου στην Κρήτη από 13 έως 15 Μαΐου.

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: @aoparoubc

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares