Δευτέρα, 02 Μαΐου 2022 09:45

Πήραν συγχαρητήρια Σαμοθράκης και Παπαδημητρόπουλος για τη διαιτησία τους στο F4 της Πάρου

Καθοριστικός παράγοντας σε έναν αγώνα οποιαδήποτε αθλήματος του ελληνικού πρωταθλήματος αποτελεί η επιλογή των διαιτητών που θα τον διευθύνουν.

Ενώ στο εξωτερικό έχουν κατορθώσει οι διαιτητές να αποτελούν συμπληρωματικό στοιχείο ενός αγώνα, στην χώρα μας δυστυχώς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο και η επιλογή ενός διαιτητή αποτελεί την πρώτη αντίδραση των εκάστοτε σωματείων, ενώ πολλές φορές αποτελούν το εξιλαστήριο θύμα στην ήττα της μίας εκ των δύο ομάδων.

VRAVEYSI SAMOTHRAKIS

Σε ρόλο απαθή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η διαιτησία του φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚ Κυκλάδων που ολοκληρώθηκε το βράδυ της Πρωτομαγιάς στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας στην Πάρο. Αν και δεν έλειψαν τα μεμονωμένα παράπονα το δίδυμο Άγγελος Σαμοθράκης και Κωνσταντίνος Παπαδημητρόπουλος που σφύριξαν και τα τέσσερα παιχνίδια της τελικής φάσης… έκλεισαν για ακόμη μία φορά στόματα.

Μπορεί ορισμένα λάθη τους να μην είχαν πρόθεση και προφανώς να μην επηρέασαν το αποτέλεσμα, ωστόσο κατά γενική ομολογία τόσο ο Συριανός, όσο και ο Σαντορινιός ρέφερι ήταν άψογοι. Δέχθηκαν συγχαρητήρια κι όπως δηλώνουν οι περισσότεροι από τους ανθρώπους των συμμετεχόντων σωματείων: «Με τα σφυρίγματά τους, δεν επηρέασαν κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια…».

PAPADIMITROPOULOS VRAVEYSI

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: @aoparoubc

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares