Σάββατο, 30 Απριλίου 2022 19:33

Οι γυναίκες του Πανναξιακού ΑΟΚ στέφθηκαν και μαθηματικά πρωταθλήτριες

Ο Πανναξιακός ΑΟΚ έψαχνε το ροζ φύλλο αγώνα στην αναμέτρηση με τον Μαρπησσαϊκό για να κατακτήσει και μαθηματικά το γυναικείο πρωτάθλημα της ΕΣΚ Κυκλάδων και τα κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ομάδα του νησιού της Αριάδνης ήθελε μία νίκη στις εναπομείνασες τρεις αγωνιστικές για να επιστρέψει στον θρόνο της μετά από 10 χρόνια (2011-12) κι αυτή ήρθε με συνοπτικές διαδικασίες, αφού στο σαββατιάτικο (30/4) ματς στο κλειστό γυμναστήριο “Δημήτριος Περιστεράκης” επικράτησε με σκορ 48-36 του σωματείου της Πάρου. Έτσι, οι Ναξιώτισσες κλείδωσαν τη θέση τους στα μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία μπάσκετ γυναικών.

PANNAXIAKOS AOK MARPISSAIKOS WOMEN 1
Οι αθλήτριες του Δημήτρη Πετρακάκη έφτασαν στην έκτη φετινή τους νίκη, διατήρησαν το αήττητο τους, ξέφυγαν δύο βαθμούς (12β.) από τον δεύτερο ΑΟ Άνδρου (10β.) και στα δύο παιχνίδια που τους απομένουν με αντιπάλους τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” ως τυπικά οικοδέσποινες και τον ΑΟΠ στην Πάρο αποτελούν τυπική διαδικασία, καθώς και να ηττηθεί στα ισάριθμα αυτά  παιχνίδια και κερδίσει η Άνδρος στα δύο παιχνίδια (εντός κι εκτός) που της απομένουν με τον Μαρπησσαϊκό θα ισοβαθμήσουν στους 14 βαθμούς με τον Πανναξιακό να έχει την υπέρ του ισοβαθμία αφού έχει κερδίσει δύο φορές στα μεταξύ τους παιχνίδια την ομάδα του Κυριάκου Μουστάκα.

PANNAXIAKOS AOK MARPISSAIKOS WOMEN 2

Στα της αναμέτρησης του Σαββάτου στο κλειστό του ΔΑΚ Νάξου, το αρχικό 10-0 για τις Ναξιώτισσες ήταν καθοριστικό για την συνέχεια του παιχνιδιού, όπου διατήρησαν την διψήφια διαφορά σε όλο το ματς κι έτσι έφτασαν στη νίκη απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Βαγγέλη Μουρογιάννη, που παρά το γεγονός πως ταξίδεψε με αρκετές απουσίες στάθηκε αξιοπρεπώς στο παρκέ αφήνοντας τον Θεσσαλό τεχνικό σε γενικές γραμμές απόλυτα ικανοποιημένο.

PANNAXIAKOS AOK MARPISSAIKOS WOMEN
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Καλαβρός, Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-11, 35-15 (ημίχρονο), 43-29, 48-36.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ ΑΟΚ (Δ. Πετρακάκης): Φάρκωνα 9, Κατσούλη 2, Βάβουλα 2, Τριανταφύλλου 3, Ανεβλαβή, Σαραγιώτη 12 (1), Καναβάρου 6, Μελανίτη, Δέτση, Καραμιχάλη 14.

ΑΜΕΣ ΜΑΡΠΗΣΣΑΪΚΟΣ (Βαγ. Μουρογιάννης): Τσιγώνια 4, Λαουράκη Σπ. 14 (3), Καλογεροπούλου 3, Κεφάλα 5, Κοτσάλη, Γαβαλά 2, Καπαρού 5, Λαουράκη Μαρ. 3.

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares