Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 09:10

Προσπαθούν στη Ρόδο τα προκριματικά των εφήβων να γίνουν στο “σμαραγδένιο νησί”

Την ώρα που απομένει να μάθουμε τον πρωταθλητή Δωδεκανήσου για να συμπληρωθεί το παζλ του Δ’ ομίλου της προκριματικής φάσης του πανελληνίου πρωταθλήματος στην κατηγορία των εφήβων, σύμφωνα με πληροφορίες του έγκριτου αθλητικού σάιτ “12sports”, τον τελευταίο καιρό συζητείται έντονα το ενδεχόμενο να διεξαχθούν στη Ρόδο οι αγώνες αυτοί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ: «Η ΕΟΚ δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την έδρα των αγώνων (η προκήρυξη αναφέρει ως έδρα διεξαγωγής την Αθήνα), ωστόσο με πρωτοβουλία του προέδρου της ΤΕ ΕΟΚ Δωδεκανήσου Παντελή Κουγιού, γίνεται προσπάθεια ώστε από 15 έως 17 Απριλίου οι αγώνες να διεξαχθούν στη Ρόδο και συγκεκριμένα στην Ιαλυσό, ή στο “Βενετόκλειο”, ανάλογα προφανώς με την ομάδα που θα κατακτήσει τον τίτλο στον αυριανό μεγάλο τελικό».

Να σημειώσουμε εδώ, ότι το ζευγάρι του μεγάλου τελικού που θα διεξαχθεί την Κυριακή 10 Απριλίου στη 1:00 μ.μ., μετά τα αποτελέσματα των ημιτελικών του Σαββάτου 9 Απριλίου, είναι ανάμεσα στον ΓΑΣ Ιάλυσο και τον Κολοσσό Ρόδου. Ο ΓΑΣ Ιάλυσος κέρδισε με σκορ 54-48 τον Πανιώνιο Λέρου και ο Κολοσσός με σκορ 59-53 την Ακαδημία Καλύμνου. Ο πρωταθλητής Δωδεκανήσου θα αντιμετωπίσει κατά σειρά τον ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”, την Αναγέννηση Σάμου και τον ΟΑΑ Ηράκλειο και η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα προκριθεί στο Final-8.

ΠΗΓΗ: 12sports.gr

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares