Παρασκευή, 01 Απριλίου 2022 14:41

“Σφυρίζει” στο F4 των κορασίδων στη Μύκονο, ο διεθνής διαιτητής Νίκος Σώμος

Με την παρουσία του διεθνή διαιτητή Νίκου Σώμου θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ των κορασίδων της ΕΣΚ Κυκλάδων αυτό το σαββατοκύριακο (2,3/4) στη Μύκονο.  Αδυναμία που έφεραν ορισμένοι διαιτητές του νομού να μεταβούν στο “νησί των ανέμων” οδήγησαν την  ΚΕΔ/ΕΣΚΚ να προχωρήσει στην αναζήτηση ρέφερι από άλλη περιφέρεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες του “SportCyclades”, ζητήθηκε άδεια από την ΚΕΔ/ΕΣΚ Αττικής. Εκείνη με τη σειρά της ενέκρινε το αίτημα και πρότεινε ως διαιτητή τον διεθνή διαιτητή του συνδέσμου Αττικής, τον Νίκο Σώμο. Γνωστός για τη σεμνή και συνεπή διαδρομή του στον χώρο της διαιτησίας (σ.σ. ένα από τα πολλά καλά παιδιά, που τον υπηρετούν) που τον έχουμε δει τον έχουμε δει ουκ ολίγες φορές στην τηλεόραση με τη στολή του διαιτητή και τη σφυρίχτρα στο στόμα.

11222012 10207230777707336 696774220318038787 nΜάλιστα, τον Ιούνιο του 2015 συμμετείχε με τον ΚΕΔάρχη της ΕΣΚΚ και Σαντορινιό ρέφερι, τον Κωνσταντίνο Παπαδημητρόπουλο σε αγώνες τουρνουά στην Αργυρούπολη, όπως φανερώνει και η παραπάνω φωτογραφία, ενώ συμμετείχε και στο καλοκαιρινό τουρνουά “AegeanBall Festival” που διεξήχθη στην Ερμούπολη όπως διακρίνεται στα δεξιά της παρακάτω φωτογραφίας δίπλα στον Συριανό ρέφερι, τον Μάκη Μαρουδιά.

somos 4

Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που σε τελική φάση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της ΕΣΚΚ έρχονται διαιτητές από την πρωτεύουσα. Κάτι ανάλογο είχε γίνει κι πριν από τρία χρόνια, στο φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος στην Πάρο. Στο κλειστό γυμναστήριο της Μάρπησσας είχαν δώσει το παρόν οι Λεωνίδας Σκούτας, Γιώργος Σέλληνας, Παναγιώτης Αντωνόπουλος και Ρήγας Θεοδωρόπουλος. Μία κίνηση που απέσπασε κολακευτικά σχόλια από ομάδες, παράγοντες και προπονητές. Αξιοσημείωτο δε πως τους ευχαριστούσαν ακόμη και οι ηττημένοι των αγώνων όπου τους έβρισκαν, ακόμη και στον δρόμο, κάτι που τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση.

somos 1

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares