Τετάρτη, 30 Μαρτίου 2022 17:39

Πήραν την πρωτιά κόντρα στον αξιόμαχο ΑΟ Πάρου οι κορασίδες του ΑΠΑΣ, μαζί στο F4 της Μυκόνου [pics]

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους στην φάση των ομίλων οι κορασίδες του ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια”.

Οι νεαρές αθλήτριες του Μιχάλη Βερβαινιώτη στην τελευταία αγωνιστική, που θα κρίνονταν η πρωτιά στον Β’ όμιλο, επικράτησαν με σκορ 61-49 του ΑΟ Πάρου το απόγευμα της Τετάρτης 30 Μαρτίου, κατέκτησαν την πρώτη θέση όντας αήττητες κι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για την Μύκονο όπου το προσεχές σαββατοκύριακο (2,3/4) θα διεξαχθεί το φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων.

korasides ole

Μαζί τους και η αξιόμαχη ομάδα του ΑΟΠ. Οι Παριανές των Γιώργου Καραμούζη και Γιώργου Ζαμπακόλα μπορεί να ηττήθηκαν στην αναμέτρηση του κλειστού γυμναστηρίου “Δημήτριος Περιστεράκης”, ωστόσο τερμάτισαν δεύτερες στη βαθμολογία. Έτσι, τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών είναι ΑΟ Άνδρου – ΑΟ Πάρου και ΑΠΑΣ Νάξου “Τα Φανάρια” – ΑΟ Μυκόνου.

Παρά τις απουσίες των Σοφία Μαργαρίτη, Μιχαλία Γρατσία, Κλεοπάτρας Βελιανίτη και Άννας Μπογαντάνι, οι Ναξιώτισσες μπήκαν αποφασισμένες να πάρουν τη νίκη από την αρχή μπήκαν μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Απέκτησαν διψήφια διαφορά πόντων από το πρώτο δεκάλεπτο (22-7) και με “όπλο” τους την μεγάλη ευστοχία έξω από την γραμμή των 6μ.75εκ. έφτασαν δίκαια στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα. Οι φιλοξενούμενες από την πλευρά τους παρά την φιλόδοξη προσπάθεια να μπουν στο παιχνίδι δεν τα κατάφεραν.

korasides apas aop

Παρόλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές των δύο ομάδων για το έργο τους, στις νεαρές αθλήτριες για την προσπάθεια και την αγωνιστικότητά τους και πάνω από όλα στους γονείς αυτών των παιδιών που μαζί με τις αρχές, τις αξίες και το ήθος που τους δίνουν, θα συνεχίσουν τον καλό τους αγώνα.

PAPADIMITROPOULOS PASXALI

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Παπαδημητρόπουλος, Πασχάλη.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-7, 37-24 (ημίχρονο), 50-37, 61-49.

ΑΠΑΣ ΝΑΞΟΥ “ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ” (Μιχ. Βερβαινιώτης): Πιτταρά, Κωστούλα-Σάββα , Γιαννακοπούλου 23 (3), Γκιόργκα Εντ., Χουζούρη Καλ. 18 (4), Πουλάι 13 (2), Γκιόργκα Μπ., Μαθιάσου 7, Ρότσι.

korasides 2021 2022 apas

ΑΟ ΠΑΡΟΥ (Γ. Καραμούζης): Κοττίκα 2, Ρούσσου 2, Αποστολοπούλου 7, Βιώνη 16, Περράκη, Καραντάκη Βασ., Καραντάκη Νικ., Συριανού, Οικονόμου, Πετροπούλου 22.

korasides 2021 2022

Φωτογραφίες από το παιχνίδι

 

 

 

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares